Kā izmainīt imidžu un piemeklēt labāko?

Kā saņemties mainīt imidžu?

Katrai sievietei ir savs tēls. Kādai ir klasiskais tēls, kāda- sievietes- vampīra tēla atbalstītāja.  Ar laiku rodas sievietes imidžs.  Tas kļūst par neatņemamu viņas dzīves daļu, kas izstrādāta gadiem, ar imidžu saistīts tas, kādu frizūru viņa palūgs frizierim, kādos toņos uzklāj grimu, kādas drēbes velk, kā sieviete izskatās.  Viennozīmīgi, stabilitāte ir laba, bet dažreiz gribas sevī kaut ko pamainīt, rast jaunu imidžu, pielaikot sev citu tēlu. To izdarīt nebūs grūti, atliek tikai saņemties.

Bieži ir tā, ka kaut kāds notikums virza mūs uz pārmaiņām. Tā var būt bērna piedzimšana, atlaišana no darba, šķiršanās ar mīļoto cilvēku. Jebkurš notikums dzīvē maina  ierasto lietu kārtību, kļūst par tramplīnu, lai mestos jauna un piemērota imidža meklējumos.

Atspulgs spogulī  var palīdzēt saņemties mainīt imidžu. Sievietei vienkārši jāieskatās spogulī  un viņa pamanīs, ka viņas acīs nav spīduma, retāk redzams vaigu sārtums, nav smaida sejā. Vienkārši ja sieviete ieraudzīs šādas likumsakarības, viņai jāaizdomājas, kas jādara, lai pilnībā mainītos.

Var likt sev biežāk smaidīt, uzklāt spilgtāku grimu, bet ne visi šie paņēmieni palīdzēs atrisināt šo situāciju. Toties sievietēm pēc tam būs vieglāk mainīt savu imidžu, jo mainot imidžu, var notikt kaut kādas pārmaiņas dzīvē, un tas viss nebūs velti. Kad sieviete mainās ārēji, viņa mainās tāpat arī iekšēji. Jo mainīt imidžu, nozīmē kļūt interesantai, jaunai, ne tikai apkārtējiem, bet arī sev.

Ir ne mazums stāstu, kad sievietes nomainot imidžu, satikušas otru pusīti, ieguvušas personīgo laimi un pie tam bijušas laimīgas par to, ka atkāpušās no iepriekšējā tēla.  Pilnībā pietiek nomainīt frizūru un sievietes seja izskatīsies jauna, vaigi iegūs sārtumu, acis iemirdzēsies. Bet lai tas notiktu, sev jāizvēlas profesionāļus, kas mainīs imidžu ar zināšanām.

Sievietei jāsaprot, lai mainītu imidžu, ir jāizdomā jauns tēls. Šī uzdevuma atrisināšanai , profesionāļiem pāris reižu jāsatiekas ar savu klinti, jāuzzina viņas parametri.  Bet pēc tam viņi uzzīmēs to imidžu, kas daudz maz piemērots konkrētajai sievietei. Profi var izdomāt un tas pilnībā ir viņu spēkos.  Daži imidža varianti šai lēdijai un tas imidžs, kurš patiks klientei, tiks realizēts dzīvē.

Kad sieviete tiks skaidrībā ar topošo imidžu, jāsāk darbs ar sevi. Vajadzētu aiziet uz skaistumkopšanas salonu, lai nomainītu frizūru. Vienam imidžam var piestāvēt dažādas frizūras un griezumi. Un šeit jāizvēlas veiksmīgs variants, kurš jāizvēlas pēc ādas stāvokļa, pieres augstuma, ausu formas, sejas tipa. Šeit jāsauc palīgā profesionālos stilistus, frizierus, lai pēc tam neviltos iegūtajā rezultātā.

Imidža maiņas sākums – frizūras maiņa. Pēc tam, kad jūsu galvu rotās jauns griezums, vajadzētu izmantot vizāžista pakalpojumus. Tas grims, pie kura jau esat pieraduši, diez vai būs atbilstošs šim jaunajam tēlam. Tātad, sievietei jāuzklāj grims mazliet savādāk. Profesionāls vizāžists var iemācīt sievieti pāris stundās vienkāršus paņēmienus, kā uzklāt jaunu grimu.  Vajag patrenēties un iemācīties uzklāt uz sejas piemērotu grimu.

Nereti stilisti mēdz būt gan vizāžisti, gan frizieri vienā personā.  Atrast šādu modes un stila speciālistu ir milzīga veiksme. Kas ir ne mazāk svarīgi, tas palīdzēs ietaupīt naudu, pie tam, šādam profesionālim jaunais tēls sanāks harmonisks un kopējs.  Jo viņš varēs apdomāt katru sīkumu un neko nepalaidīs garām no jaunā imidža elementiem.

Pēc tā, kad galva būs atbilstoša jūsu jaunajam tēlam, ir jāstrādā ar pārējo ķermeni. Sievietēm visvairāk patīk šī imidža mainīšanas daļa. Jo viņām nāksies veikt  aizraujošus un ilgus gājienus pa veikaliem. Viņas meklēs jaunus apģērbu komplektus garderobei. Jo drēbēm jāatbilst jaunā imidža komplekcijai. Katrai drēbei ir jāpatīk sievietei, jāpasvītro plusus un jāpaslēpj  trūkumus un pie tam jābūt atbilstošai pārējiem garderobes priekšmetiem. Un šeit bez profesionāļu palīdzības neiztikt, diemžēl, lai sniegtu objektīvu garderobes priekšmetu novērtējumu, kas ne vienmēr izdodas sievietēm.

Neaizmirstam arī par jauniem apaviem. nepieciešams iegādāties pāris apavus, zābakus, atkarīgs no gadalaika.  Vecās kurpes neies kopā ar jauno stilu un modīgai un elegantai lēdijai tas vienkārši nav pieļaujams. Pie tam pie apaviem un drēbēm klāt jāiegādājas kādus papildus aksesuārus, tādus kā sprādzes, bižutēriju, lakatus, jostas. Tie papildinās tēlu un padarīs to plastisku un dzīvu.

Kad tiks mainīta frizūra, uzvilktas jaunas kurpītes un jauns tērps, uzlikts jauns grims, lūk tad var droši lūkoties savā atspulgā. Un tas ne tikai staros, bet izgaismosies ar priecīgu, patīkamu gaismu, uz kuru gribēsies skatīties atkal un atkal . Sieviete, kura izlēmusi mainīt savu garderobi, tas nozīmē, ka viņa nolēmusi sākt jaunu dzīvi. Reti kura sieviete, ieraugot sevi spogulī jaunu, gribēs palikt par iepriekšējo. Tieši otrādāk, viņa patstāvīgi mainīsies, lai viņai rastos šī patīkamā pārmaiņu sajūta.

Tagad mēs zinām, ka mainīt imidžu un izvēlēties labāko. Ceram, ka šie padomi ļaus jums ieraudzīt sevi jaunā gaismā un palīdzēs mazliet mainīt savu tēlu. Ar šīm izmaiņām nāks arī citas pārmaiņas dzīvē un par to  jūs drīzumā pati arī pārliecināsities.

 

Avots: allwomens.ru 

Leave a Comment