Kā izmērīt enerģiju savā dzīvoklī

Veidi, kā attīrīt istabu no sliktas enerģijas

Ir liels skaits metožu, kā atbrīvoties no sliktās enerģijas. Viņi visi nāca pie mums no seniem laikiem. Vislabāk mājās neglabāt porcelāna šķīvjus un krūzes, kurām ir plaisas. Pēc attīrīšanās rituāla pabeigšanas jūs sajutīsiet spēka un spara pieplūdumu, uzlabosies jūsu dzīve un attiecības ar mīļajiem.

1.Novietojiet visas elektriskās ierīces nelabvēlīgās vietās. Tas varētu būt gaisa atsvaidzinātājs vai radio. Viņi nekavējoties uzņems negatīvismu un virzīs to pozitīvākā virzienā.

2.Novietojiet koka gabalus vietās, kur uzkrājas spēcīga negatīva enerģija . Tas izstaro siltumu un atņem slikto. Tam ir diezgan piemērotas apse, ozols, bērzs un egle. Periodiski jāmaina koka gabali.

3.Lai jūsu mājās vienmēr būtu kluss un mierīgs, iemācieties pats izvairīties no konfliktiem un kāršu atklāšanas. Tavas darbības un darbības materializējas un rada enerģētisko fonu.

4.Lauku mājā ir lietderīgi piekarināt vecus apavus uz žoga. Tas ir ne tikai aizsargājošs amulets, bet arī spēcīgs attīrīšanas atribūts. Kas attiecas uz dzīvokli, novietojiet pie sienas pītu kurpju pāri.

Ūdens ir aizsargs no ļaunām domām

Ūdens spēj absorbēt visu slikto. Tāpēc ir ieteicams biežāk veikt dzīvokļa ģenerāltīrīšanu. Rūpīgi nomazgājiet grīdas, īpašu uzmanību pievēršot stūriem, ūdens aizskalo visu negatīvo un izveido īpašu telpu, kas nav uzņēmīga pret negatīvām ārējām ietekmēm.

Lasi arī: Piektdiena, 13. datums: trīs galvenie brīdinājumi katrai zvaigžņu zīmei

Lasi arī: Kāds gaišreģis no Norvēģijas pastāstīja, kāds trieciens drīzumā nāks pār cilvēci

Naktī var ielikt glāzi ūdens negatīvās vietās un no rīta pārliet pāri slieksnim. Ja pirms gulētiešanas jūtat dusmu uzplūdu, tad ūdens pārņems šo negatīvisma uzplūdu.

Ja jums ir slikts garastāvoklis, ir problēmas darbā vai personīgajā dzīvē, vislabāk to neienest mājā. Mēģiniet pa ceļam atrast kādu ūdenstilpi. Lai tā ir upe vai strauts, šķērsojiet tiltu, un visas jūsu rūpes un raizes paliks pagātnē. Tekošais ūdens ir spēcīgs talismans pret ļaunu aci un skaudīgiem cilvēkiem.

Vienmēr ir jāatceras, ka mājas ir īpaša teritorija, kurā pavadām lielāko daļu savas dzīves. Mēs esam pieraduši atpūsties mājā pēc smagas dienas, mēs to iekārtojam ar rūpēm un mīlestību. Tāpēc ir svarīgi, lai mūs šeit ieskauj tikai labas lietas.