Kāds gaišreģis no Norvēģijas pastāstīja, kāds trieciens drīzumā nāks pār cilvēci

Norvēģu evaņģēlists Emanuels Minoss bija ļoti slavens. Viņš dzīvoja ilgu, laimīgu dzīvi. Slava viņam atnāca, kad viņš septiņu gadu vecumā patstāvīgi studēja Bībeli. Visu savu dzīvi viņš sludināja Evaņģēliju uz zemes. Viņš bija slavens arī ar visu veidu stāstu kolekcionēšanu par pagājušo gadu brīnumiem. Es pētīju šīs parādības, meklēju informāciju par tiem, kas paredzēja šos notikumus. Viņš arī daudz ceļoja pa pasauli un stāstīja cilvēkiem, kā darbojas mūsu pasaule. Jautājums, kas viņu ļoti satrauca, bija tas, cik dienas ir atlikušas līdz pasaules galam.

Cik ilgi līdz pasaules galam

Emanuels Minoss pavadīja daudz laika, pētot mūsu pasaules uzbūvi. Viņš pieņēma, ka mūsu pasaule nepavisam nav tāda, kādu mēs to iedomājamies. Un ievērojama pasaules daļa ir paslēpta no mūsu sajūtām un uztveres. Ka cilvēce spēj uztvert tikai tās izmaiņas telpā, kas notiek fiziskajā plānā. Bet patiesībā mūsu pasaule attīstās ārpus materiālajām važām. Mūsu apziņa ir iegremdēta fiziskajā apvalkā, lai mēs varētu uzzināt dvēseles patieso būtību.

Lasi arī: 5 veidi, kā piesaistīt naudu kā sievietei

Lasi arī: Dāvanas, kuras nevajadzētu dāvināt: atbrīvošanās no viņu negatīvās enerģijas

Kur zinātnieki neuzņemas izskaidrot notiekošā būtību, Minoss redzēja savām acīm. Tāpēc savā testamentā viņš uzrakstīja aicinājumu visiem cilvēkiem uz zemes: “Ticiet Tam Kungam Dievam, lai arī kas notiktu . ” Viņam pašam nepiemita ne gaišredzības, ne zīlēšanas spējas. Tikai vienu reizi viņš redzēja pravietisku sapni. Toreiz viņam bija 12 gadi. Tas notika 1937. gadā. Zēns redzēja dzelzsrūdas atgriešanos Narvikas pilsētā. Tikai tie bija karakuģi, kas iznīcināja pilsētu. 1940. gadā nacistu armija praktiski iznīcināja Narvikas ostas pilsētu. Pēc tam vīzijas vairs nenonāca pie Minos.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment