Kā izvēlēties matu krāsu atbilstoši savam zvaigznājam, lai iegūtu veiksmi visās dzīves sfērās

Lauva

Lauvām, kuras vienmēr vēlas būt uzmanības centrā, zvaigžņu eksperti iesaka krāsot tumšos toņos, zeltainos toņos: medus, kastaņi ar sarkanīgu nokrāsu. Tās garantē pastiprinātu vīriešu uzmanību un panākumus dzīvē, turklāt šīs krāsas mēdz piesaistīt naudu. Taču pret rudmati jāizturas piesardzīgi: Lauva ir spēcīgākā uguns zīme, un spilgti sarkana matu krāsa var saasināt šīs zīmes nēsātāja aizkaitināmību.

Jaunava

Izsmalcinātās žēlastības Jaunavas pievienos aukstas gaišas nokrāsas: pelnu vai platīna. Šādi toņi uzsvērs to dabisko sievišķību, cels pašcieņu un sniegs pašapziņu. Labi der arī dziļi tumši toņi: kafija, riekstu vai šokolādes kastanis. Tumšās krāsas jaunavu raksturā ienesīs neatlaidības pieskārienu. Nepievērsieties spilgtām, spilgtām krāsām: nepareiza nokrāsa dēļ jūsu personībai draud izbalēšana.

Svari

Sievišķīgās Svari tiek mudināti visos iespējamos veidos uzsvērt savu dabiskumu. Toņi, kas ir tuvu jūsu dabiskajai matu krāsai, palīdzēs jums kļūt laimīgākiem un veiksmīgākiem. Nav ieteicams drastiski mainīt dabisko krāsu: labāk izvēlēties krāsu, kas padarīs to dziļāku un pamanāmāku. Ja vēlaties būtiskas izmaiņas, varat veikt izcelšanu, kas labvēlīgi ietekmēs tēlu un nebūs pretrunā ar jūsu dabisko personību.

Skorpions

Skorpionu sievietēm ir piemērotas jebkuras spilgtas un piesātinātas krāsas, bet vislabāk ir silti toņi. Zelta blondīne, tumši kastaņi, medus, gaiši sarkans, sarkans uzsvērs to raksturīgās iezīmes, uzlabos šarmu un  veicinās uzvaras mīlas frontē un biznesa jomā. Šādas krāsas palīdzēs sasniegt mērķi, kā arī uzsvērs šīs zīmes pārstāvju sievišķību un noslēpumainību.

Strēlnieks

Meitenēm, kuras patronizē Strēlnieks, ieteicams uzsvērt savu oriģinalitāti, izmantojot ugunīgus toņus: sarkanu, sarkanu, medu, kastaņu ar sarkanu nokrāsu. Šādas krāsas pastiprinās Zīmes enerģiju, kas atbilst uguns stihijai, un nesīs laimi tās īpašniekam. Sievietes Strēlnieks var droši izmēģināt pat nedabiskas spilgtas krāsas: violetu, sārtu, ceriņu. Tāpēc, ja jūs jau sen vēlaties eksperimentēt, nekautrējieties iegādāties krāsu.

Lasi arī: 10 neparasti fakti par Vērsi

Lasi arī: Kabbalistiskais rituāls, lai iegūtu lielu naudu

Mežāzis

Dāmas-Mežāži nesīs veiksmi gaišos toņos. Varat izmantot gan aukstos, gan siltos toņus: platīna blondu, pelnu blondu, zeltaini blondu, gaišu karameļu. Aukstās krāsas palīdzēs piesaistīt karjeru un finansiālus panākumus, savukārt siltās krāsas vairāk labvēlīgi ietekmēs romantisko sfēru, tāpēc palīdzēs mīlestības meklējumos. No piesātinātām tumšām krāsām zvaigžņu eksperti iesaka izvairīties: tās var ienest Mežāžu raksturā rūgtumu un tādējādi kļūt par šķērsli mīlestībā.

Ūdensvīrs

Piesātināta kastaņu, riekstu, šokolādes vai pat plūmju krāsa kalpos kā brīnišķīga dekorācija un talismans Ūdensvīra meitenēm. Pretēji vispārpieņemtajam viedoklim, ka tumšā krāsa noveco, šādi toņi izceļ jaunību un skaistumu, palīdz attiecībās ar cilvēkiem un risina sarežģītus dzīves jautājumus. Ūdensvīri mēdz piedalīties tikai daudzsološās attiecībās un piesaistīt cilvēkus ar nopietniem nodomiem. Tumši krāsoti mati uzlabos šo kvalitāti.

Zivis

Aukstas gaišas krāsas liks akcentus un norādīs uz Zivju pārstāvju noslēpumainību un vieglumu. Pelnu blondi, platīna blondi, sudrabaini toņi piesaistīs vīriešu uzmanību, veicinās iekšējās harmonijas un vēlmju noteiktības sasniegšanu. Izvairieties no ugunīgām krāsām: Zivis ir ūdens zīme, un sarkanās nokrāsas būs pretrunā tās dabai. Krāsas, kas raisa asociācijas ar caurspīdīgu ūdens plūsmu, palīdzēs uzsvērt Zivju dabiskumu un pozitīvās īpašības.

Koncentrējoties uz frizūru, jūs izvēlēsieties tieši to krāsu, kas jūs ne tikai rotās, bet arī nesīs veiksmi un mīlestību.