Kā jūs varat izmantot savas eņģeļu spējas?

Pat pēc radikālām pārmaiņām cilvēka prātos un garīgajos procesos mūsu eņģeļu spējas joprojām pastāv mūsos, ja tikai mēs nolemjam ticēt tam!

Jūs jau esat skaista Visuma būtne, un intensitāte, apziņa un pozitivitāte, ar kuru jūs skatāties uz pasauli, ir bezgalīgas. Nav laika vai vietas, kas jūs varētu atdalīt no savas apziņas!

Jūs jau esat visur. Jums tikai jāmācās un jāsaprot. Jums tikai nepieciešams atbrīvot savu apziņas enerģiju Visumā.

Padomājiet par to, ko vēlaties pārnest uz Visumu. Tas ir kā mērķa sasniegšana. Vienkārši meditējiet un ticiet, ka jūsu mērķa laiks un vieta ir tieši jums priekšā, gaida, lai jūs sasniegtu tos.

LASI ARĪ: Natālija Vorotņikova: kādu enerģiju nes jūsu kaķis mājās

Vienīgais, kas nosaka jūsu saistību ar dievišķo, ir intensitāte, ar kādu jūs meditējat. Tā meditējiet un savienojieties ar savu dievišķo spēku. Pievērsiet sevi savai būtnei, un tas ir, kā jūs varat atjaunot savas spējas.

Telepātija ir vēl viens veids, kā sazināties. Pasaule vairs neatbalsta audiovizuālos atribūtus, lai sasniegtu dievišķo. Telepātija ir augstas izšķirtspējas runas veids, kas no sirds savieno sirdi.

Šī saziņas forma ir pazīstama ar garu savienošanu, pat neizsakot vārdu. Lai to panāktu, turpiniet praktizēt un atcerēties, ka jūsu eņģeļu spējas jums ir taisnība!

Nav ārēju līdzekļu, kā to izpētīt. Vai kāds var atrast jūsu spējas jūsu vietā? To var izdarīt tikai ar pastāvīgu praksi un centību!

avots: esotericblog

COMMENTS

  • <cite class="fn">Сергей</cite>

    Вы бросите куpить навсегда на утро, если пройдете этот советский курс http://nicoinmet.blogspot.com Не прикладывая усилий, у вас просто исчезнет желание курить! Я курильщик со стажем больше 25 лет и бросал раз 100, но только от этого чувствуется реальный эффект! Уже не курю год и ни разу не тянуло!

Leave a Comment