4 zinātniskie veidi, kā jūs varat atklāt meli!

Lai melotu pārliecinoši, nepieciešams īpašs talants. Ir cilvēki, kas ir tik smalki meļi un negodīgi ar citiem. Šajās dienās meli ir neticami izplatīti. Pat cilvēki, kas tiešām nevar melot; vai tie, kas domā, ka meli ir briesmīgi, dažkārt var melot jums. Tie ir iekļauti cilvēka dabā; tā ir jebkāda veida pašaizsardzības nepieciešamība.

Bet tikai tāpēc, ka cilvēks ir tik labs, ka tas melo, tas nenozīmē, ka jūs nevarat viņu atklāt. Jums tikai jāzina, kam jums jāpievērš uzmanībai. Un, ja jūs iemācīsieties pamanīt šīs pazīmes, ir maz ticams, ka tu uzķersies uz meliem. Visu šeit sniegto informāciju jau atbalsta galvenie zinātnieki un pētnieki šajā jomā. Cilvēka uzvedība ir pētīta no strukturētās domas agrākajām dienām!

LASI ARĪ: 6 zodiaka zīmes, kas ir visvairāk atkarīgas no mīlestības

Jums tikai jāspēj noteikt cilvēka uzvedības modeļus, lai noteiktu, vai šī persona ir melis vai nav.

Šeit ir 4 zinātniski veidi, kā jūs varat identificēt meli!

1. Melis centīsies sarunā novērst uzmanību un neloncentrēties uz sevi.

Runājot par meliem, ir liels spiediens; un melis gribēs atbrīvoties no šī spiediena, novirzot uzmanību no sarunas. Piemēram, lai jūs nevarētu to pieķert, melis centīsies pastāvīgi mainīt tēmu. Tā ir izplatīta taktika.

Melot un pēc tam mainīt tēmu tā, lai jums nebūtu jāturpina attīstīt šie meli – klasika.

2. Melis negatīvi runās par situāciju, ar kuru viņa meli ir saistīti.

Kad melis sāk izskaidrot situāciju, ar kuru viņu meli ir saistīti, viņi virzās uz vairāk negatīviem toņiem, pat ja tas nav nepieciešams. Un ir ļoti vienkāršs skaidrojums, kāpēc tas notiek. Melis mēdz justies vainīgs par melošanu; un šī vaina tos noved pie ļoti negatīva noskaņojuma.

Šī vaina liek viņiem izteikties negatīvi par situāciju, pat ja viņi to neapzinās. Tāpēc esiet uzmanīgi ar cilvēkiem, kuri mēdz izmantot daudz negatīvu deskriptoru, kad viņi runā ar jums par kaut ko.

LASI ARĪ: Kāpēc vīrieši zaudē interesi?

3. Meļu stāsti būs pēc iespējas vienkāršāki.

Melis centīsies pēc iespējas mazāk pateikt, lai pārliecinātos, ka viņi nepārklājas viņu vārdos. Viņi negribēs pateikt neko, kas varētu būt pretrunā ar to, ko viņi iepriekš teica. Viņi nevēlas iejaukties savā meļa tīmeklī. Un viņi zina, ka labākais veids, kā no tā izvairīties, ir runāt pēc iespējas mazāk. Viņi nevēlas nejauši pateikt kaut ko, kas var viņus nodot. Vispārējais noteikums: jo mazāk jūs sakāt, jo mazāk iemeslu jūs dodat citiem cilvēkiem, kuri var zināt, ka jūs faktiski melojat!

4. Melis savam stāstam pievieno daudz nevajadzīgu informāciju.

No otras puses, tā vietā, lai runātu tik maz, cik vien iespējams, melis var iet arī pretēji; viņi centīsies to kompensēt, pievienojot tik daudz detaļu, ko viņi saka. Tam ir jāpievērš īpaša uzmanība, ja kāds stāsta pārāk daudz detaļu, kas ir vienkārši neattiecas uz šo stāstu. Viņi to dara, lai tas šķiet patiess; bet tas viss izklausās ļoti nedabiski.

avots: esotericblog

Leave a Comment