Kā kaķa krāsa ietekmē atmosfēru mājā?

Zili, pelēki un dūmu kaķi ienes mājās mieru un emocionālu stabilitāti. Pieskaroties tiem, tie murrājot un atrodoties blakus, var mazināt stresu.

Baltais kaķis  ir burvju kaķis. Viņiem ir spēcīgas dziedināšanas spējas. Arī baltie kaķi un kaķenes spēj uzlādēt ar pozitīvu enerģiju un spēku.

Trīskrāsu kaķi tiek uzskatīti par augstākās dievietes kaķiem. Šādi mājdzīvnieki nes veiksmi, pasargā no nepatikšanām un piesaista mājā laimi.

Siāmas kaķis nes slavu un panākumus. Tāpat tiek uzskatīts, ka šādas krāsas dzīvnieks var pagarināt cilvēka mūžu.

Divkrāsu kaķi (melnbalti, oranži un balti, pelēki un balti) ir vislabākie peļu meistari. Viņi ir arī draudzīgi un lojāli savam īpašniekam. Šīs krāsas kaķis dod gudrības, izpratnes un veselā saprāta enerģiju.

Lasi arī: Karmiskās attiecības: kā aprēķināt pēc dzimšanas datuma

Lasi arī: Kā aprēķināt karmisko laulību: uzzini vai tu esi tādā vai tevi sagaida tāda

Bruņurupuču krāsas kaķi sākotnēji nes sievietes enerģiju. Tie ieteicami sievietēm, jo ​​veicina sievišķības un iekšējās pievilcības attīstību. Turklāt bruņurupuču krāsas kaķi attīsta gaišreģa un dziedināšanas spējas.

Zelta un zeltaini brūnas krāsas kaķi aizsargā māju no negatīvās enerģijas un lāstiem. Viņi arī piešķir gudrību, mieru un harmoniju.

Svītrainie kaķi dod veiksmi, labu garastāvokli, dzīvespriecīgu, vieglu attieksmi pret dzīvi un sarežģītām situācijām. Šādi mājdzīvnieki dod pozitīvu enerģiju un attīsta humora izjūtu.

Tagad jūs zināt visu par savu kaķi!

Leave a Comment