Kā katras zodiaka zīmes pārstāvis tērē naudu

 

AUNS 

Tērēt, tērēt un vēlreiz tērēt. Impulsīvā Auna daba piespiež viņu dzīvot šodienai, tāpēc nauda viņu maciņos ilgi neturas. Ja Jums kaut kas ir iepaticies, tad Jūs nekavējoties to nopirksiet. Tomēr Jums ir iespēja ierobežot savas vēlmes un iemācīties ar investīcijām rīkoties prātīgāk. Auni nebaidās daudz strādāt, lai sasniegtu finansiālo neatkarību. Katru reizi, kad Jums būs vajadzīga nauda, tad Jūs noteikti izdomāsiet, kā to dabūt!

VĒRSIS 

No visām zodiaka zīmēm Vērsis ir tas, kurš visvairāk domā par naudu vajadzīgajā plāksnē. Viņiem ļoti svarīga ir finansiālā drošība. Ja arī Jūs izvēlaties sev pašu labāko, tad iepriekš vienmēr tāpat pārliecinieties, vai uz Jūsu konta ir lieka nauda nebaltām dienām. Lielākajai daļai Vēršu ir uzkrājumi un viņi mēdz ieguldīt naudu nekustamajos īpašumos.

Izlasi: Naudas maģija jeb kā kļūt bagātam. Padomi katrai zodiaka zīmei

DVĪNIS

Jums ir nosliece pastāvīgi uztraukties par naudu, tāpēc ka tāda ir Dvīņu daba. Atcerieties, ka Jūs naudu varat iztērēt tikpat ātri, cik nopelnīt. Jums ir nepieciešams iemācīties kontrolēt savas vēlmes, lai nepiedzīvotu bankrotu. Lieliskas komunikācijas prasmes un ass prāts vienmēr būs liela priekšrocība darījumu slēgšanā, tieši tāpēc Jūs naudu spējat “uztaisīt” praktiski no nekā.

 

 VĒZIS

Šajā zīmē ir dzimuši ļoti daudzi miljonāri. Daudzi uzskata, ka pirmo vietu šajā sarakstā ieņem Lauvas un Vērši, taču nē – tajā tomēr ir nonākuši Vēži. Tieši viņi intuitīvi zina, kādas ir sabiedrības vajadzības, tāpēc Jūsu atslēga ceļā uz finansiāliem panākumiem ir meklējama sava biznesa izveidošanā. Bieži vien Vēži visvairāk tērē uz nekustamajiem īpašumiem un sev mīļiem cilvēkiem.

LAUVA

Lauvas, kā zināms, ir apveltītas ar visplašāko sirdi. Viņi ļoti mīl tērēt naudu… paši uz sevi un tiem, kurus mīl. Dažas Lauvas pat mēdz būt pārāk dāsnas. Vēl viens klupšanas akmens – šopaholisms. Jūs nemīlat sev kaut ko atteikt, bet par cik Jums ir laba gaume un tieksme pēc kvalitatīvām lietām, tad augsta cena tikai palielina Jūsu apetīti, tomēr kritiskos brīžos Lauvas tomēr spēj saņemt sevi rokās.

JAUNAVA

Jaunavas ir no tiem cilvēkiem, kas var izvilkt centu no nekā. Viņas sajūt izdevīgus darījumus un pastāvīgi atrodas to meklējumos. Jūs noteikti netērējat naudu visam pēc kārtas, tomēr par pašu galveno problēmu var izrādīties Jūsu labvēlīgums, jo Jūs bieži vien vēlaties palīdzēt citiem, tāpēc aizdodat naudu citiem.

SVARI 

Jūs cenšaties visā būt līdzsvarā, taču reizēm Jūsu budžeta balanss liek Jums satraukties. Jūs mīlat skaisti atpūsties un tērēt naudu, pērkot dārgu apģērbu un izklaidējoties. Līdz tam laikam, kamēr Jums ir skaidrs plāns, kā uzlabot savu finanšu situāciju, Jūs varat būt mierīgs. Jums tikai regulāri vajadzētu pārbaudīt savu kontu stāvokli un censties pēc iespējas ātrāk sākt domāt par nākotni, lai nepaliktu pie sasistas siles.

SKORPIONS

Jūs mierīgi varat tērēt iespaidīgas summas uz to, ko Jums tiešām vajag. Skorpions to var atļauties, jo viņiem vienmēr ir kādi slepeni bankas konti un iekrājumi nebaltām dienām. Neviens nekad īsti nezina, cik daudz naudas viņiem ir, un tas ir Jūsu mierinājums. Laiku pa laikam gan Jūs par finansēm uztraucaties un vienmēr cenšaties savus tēriņus turēt rāmjos.

STRĒLNIEKS 

Bērnībā Jūs noteikti domājāt, ka nauda aug kokos. Jaunībā Jūs bez bailēm varējāt aizņemties no draugiem, bet ar gadiem Jums atnāk sapratne par to, kā apieties ar finansēm. Strēlnieki ir tie laimīgie, kuri iegūst iespēju naudu nopelnīt no nekā. Jūs varat iegūt finansiālu labklājību, vienkārši atrodoties īstajā laikā un vietā. Pateicoties optimismam, Strēlnieki no naudas šķiras ar vieglumu un ar tādu pašu vieglumu to saņem atpakaļ.

MEŽĀZIS

Jūs ļoti akurāti attiecaties pret pirkumiem un bieži vien visu sev vajadzīgo iegādājaties izpārdošanās. Finansu jautājumos Mežāži var būt aukstasinīgi, bet, ja palīdzību lūdz tuvi cilvēki, tad viņi nežēlos ne centa. Viņiem ir tendence vienmēr izvērtēt situāciju – pirms kaut kur iztērēt savu naudu, viņi vispirms divreiz padomās.

ŪDENSVĪRS

Ierobežots budžets nekad neatturēs Jūs nopirkt to, ko Jums ļoti gribas. Jūs vienmēr iegūstat vēlamo, tāpēc ka darāt visu iespējamo, lai kaut ko panāktu. Viņu vēlmes vienmēr būs pirmajā vietā. Jūs pastāvīgi mainiet savus ieradumus atkarībā no noskaņojuma, un arī Jūsu budžets ir atkarīgs no Jūsu noskaņojuma.

ZIVIS

Jums ir divas galējības: Jūs intuitīvi varat piesaistīt sev lielu naudu, bet tāpat Jūs kā neprātīgs varat arī to tērēt. Dažām Zivīm nav nekādu robežu, kad runa sāk iet par pirkumiem. Līdz ko Jūs atradīsiet balansu starp šīm lietām, tad nekas vairs Jums netraucēs gūt no dzīves visu to labāko materiālajā  jomā, tomēr Jums jābūt diezgan piesardzīgiem komunikācijā ar citiem, jo daudzi var mēģināt izmantot Jūsu labvēlīgo finansiālo stāvokli.

 

Leave a Comment