Kā katras zodiaka zīmes pārstāvis uzvestos uz neapdzīvotas salas

AUNS

Aunam piemīt organizatoriskās spējas, tāpēc viņš sarīkos svinīgu runu, lai paziņotu, ka tagad visiem ir jāstrādā kopā, bet viņš ir tas talantīgais līderis, kas visu uzraudzīs, ko viņš arī uzreiz piedāvā. Atliek vienīgi piemetināt, ka jau no paša sākuma viņa galvā rodas pietiekami labs rīcības plāns.

VĒRSIS

Spītīgais Vērsis nekad nenoiet no ceļa. Viņš parasti izvirza vienu pamatīgu ideju un pieliek visas pūles, lai iecerēto novestu līdz galam. Vērsis var sākt būvēt grandiozu plostu. Pat neskatoties uz grūtībām un lēno progresu, viņš neapstājas, taču, ja viņš dzirdēs, ka visi jau ir izglābti, bet grandiozais plosts vēl nav pabeigts, Vērsi pārņems sarūgtinājuma sajūta.

DVĪNIS

Lūk, kurš jutīsies kā zivs ūdenī! Dvīņus viss notiekošais tikai iedvesmos. Viņi gūs īstu baudījumu, jo viņu kvēlākā vēlēšanās būs piepildījusies. Problēmas, briesmas?! Viņi vienkārši visu laiku ir sapņojuši par šāda veida piedzīvojumu, tāpēc, kamēr kāds cits kritīs panikā, viņi noskatīs vietu atpūtai.

VĒZIS

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji kaut kā uzreiz pārņem kulinārijas jomu. Viņi nodrošinās visu komandu ar pārtikas produktiem, noorganizēs grupu, kas ies meklēt augļus un kādam ieteiks noķert kādu zivi, bet Vēži paliks pie ugunskura un paši personīgi pagatavos kaut ko gardu no visa tā, ko ir izdevies iegūt, tā kā Vēži noteikti nevienu neatstās badā.

LAUVA

Šīs radošās būtnes uz salas centīsies nodrošināt vismaz kaut kādu komfortu. Lauvām  ļoti patīk piedzīvojumi, taču īpašu burvību atpūtai smiltīs zem klajas debess viņi neredz, it īpaši lietus laikā. Te noteikti ir jāatzīmē tas, ka šādā situācijā Lauva rūpēsies ne tikai par sevi. Ja viņa izlems būvēt būdu uz salas, tad tas būs izdarīts tā, lai tur būtu labi visiem.

JAUNAVA

Jaunavas, protams, būs noskaņotas visnotaļ pesimistiski. Viņas noteikti necerēs uz drīzu izglābšanu, tāpēc, nokļūstot uz neapdzīvotas salas, viņas sāks domāt par visu uzreiz. Viņu galvās rosīsies domas par to, kur gulēt naktī, ko ēst, par aizsardzību no insektiem un mežonīgiem zvēriem.

SVARI

Svari izklaidēs un iedvesmos, būvēs optimistiskas prognozes un izdomās visu ko, lai šis piedzīvojums kļūtu patiesi neaizmirstams. Sēžot okeāna krastā, pārējie ātri vien aizmirsīs, kur viņi ir nonākuši, jo pēc Svaru jociņiem, par galveno kompānijas problēmu kļūs nepārtrauktā smiešanās.

SKORPIONS

Šīs zīmes pārstāvji vispirms izanalizēs, kāpēc viņi ir uz šīs salas nokļuvuši. Viņi visnotaļ lieliski var atbalstīt savus komandas biedrus nelaimē un krīzes situācijās, jo, lai gan kaut kādi apstākļi varbūt ir mainījušies un kāds ir izpostījis viņu balansu, īsti Skorpioni tik un tā paliek morāli un fiziski stipri, arī šādās situācijās.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki noteikti ir tie, kuri ir pilnīgi pārliecināti, ka kāds viņus izglābs. Ja vajag, viņi visus pārējos var pārliecināt par to, ka tas viss ir tikai sapnis un šīs neapdzīvotās salas patiesībā nemaz nav, jo tā taču ir tikai spēle, pēc kuras visi kaut kādā brīnumainā veidā nokļūs mājās.

MEŽĀZIS

Mežāži nu noteikti nebūs tie, kuri kritīs panikā. Viņi vispirms noorganizēs grupu, kura apsekos visu salu, bet pēc tam dos racionālu un objektīvu tuvākās nākotnes perspektīvu prognozi. Tad nu arī Mežāži nonāks līdz kādam konkrētam verdiktam – vai uz šīs salas var dzīvot un kas ir jādara, lai izdzīvotu.

 ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri, lai cik dīvaini tas nebūtu, būs ļoti sarūgtināti par to, ka viņi ir prom no mājām un sāks piedāvāt visādas idejas, lai atgrieztos mājās. Viņi apsver visus variantus. Ūdensvīri sevi spēj parādīt kā labus ideju ģeneratorus dažādās problēmsituācijās.

ZIVIS 

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjus tracina nenoteiktība. Tas nozīmē, ka, jo ilgāk viņiem uz šīs salas nāksies dzīvot, jo mazāk prieka tas viņiem nesīs, jo viņi ļoti nemīl pavadīt laiku ārpus mājām. Zivis noteikti redz, kā var izglābties, viņas augām dienām sēdēs okeāna krastā, lai nepalaistu garām kādu iespēju izglābties, tāpēc viņas noteikti būs pirmās, kas visiem pārējiem aiznesīs vēsti par ilgi gaidīto glābšanu.

Leave a Comment