Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Zirga gadā

Bagātību daudzi uzskata par iedzimtu privilēģiju, asociējot to ar dzimušu talantu. Daudzi cilvēki var kļūt bagāti, īpaši tie, kas dzimuši Zirga gadā, taču, lai to izdarītu, jums vienkārši jāievēro daži padomi.

Ja esat dzimis  1930., 1942., 1954., 1966., 1978., 1990., 2002. gadā  , tad jūsu patrons ir Zirgs. Šis ir diezgan spēcīgs dzīvnieks Austrumu kultūrā un Fen Shui filozofijā. Šādi cilvēki bieži ir mērķtiecīgi un talantīgi, bet dažreiz viņiem joprojām trūkst kaut kā, lai iekarotu jaunas finansiālas virsotnes.

Lasi arī: Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Žurkas gadā

Lasi arī: Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Cūkas gadā

Nelieciet olas vienā grozā

Cilvēki, kas dzimuši Zirga gadā, pēc novērojumiem un aptaujām, daudz biežāk nekā citi glabā naudu vienuviet vai vienā formā. Kāds to dara vecmodīgi – skaidrā naudā “zem matrača”, kāds visu glabā kartēs, bet kādam patīk visu konvertēt valūtā. Speciālisti iesaka to nedarīt, sadalot finanses vienādi – vienu daļu vienā valūtā, otru citā. Vienu līdzekļu daļu var ieguldīt vērtspapīros, bet otru atstāt skaidrā naudā.

Jums jāļauj savai naudai strādāt

Zirgi kopumā ir diezgan taupīgi cilvēki, kuri ļoti bieži krāj naudu, un nemaz nav skaidrs, kāpēc. To nav vērts darīt, it īpaši, ja vēlies kļūt bagātāks. Speciālisti iesaka tiem, kas dzimuši šī talismana dzīvnieka gadā, ieguldīt kaut ko, kas var radīt pasīvus ienākumus. Kā pēdējo līdzekli varat tos tērēt kaut kam ļoti svarīgam. Zirgi nav šopaholiķi, bet dažreiz viņiem vienkārši ir jāiztērē daļa no grūti nopelnītās naudas izklaidei.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment