Kā lai atbrīvojas no kaitinošajiem “peļu vēderiņiem”?

Vēl ļaunāk par vēdera riepiņu un nevajadzīgiem taukiem muguras daļā ir tikai peļu vēderiņi jeb nokareni augšdelma muskuļi.

Labākais tajā visā ir tas, ka atbrīvoties no peļu vēderiņiem ir iespējams bez nekāda ekipējuma palīdzības. Ja esi gatava sevi izaicināt un strādāt pie tā, lai tavas rokas izskatītos pievilcīgas, mēs tev nāksim palīgā!

Boksēšanās

Pilašu boksēšanās ir viens no labākajiem veidiem, kā atbrīvoties no nokarenajiem roku muskuļiem. Šajā tehnikā ir apvienotas pilates, bokss un kaut kas no dejām, lai viss liktos kā lielāks piedzīvojums. Šie vingrinājumi būs tieši laikā:

Tricepsu vēzēšana

Lielākais fokuss šajā vingrinājumā tiek likts uz rokām. Ja tiek pievienoti svari, tas dod papildus labumu, bet, ja tev tie nav pieejami, vari iztikt. Vingrinājums ir pavisam vienkāršs, un rezultātus redzēsi jau pēc dažām sesijām.

Noliekšanās un roku vēzēšana

Šis vingrinājums pārbaudīs tavu izturību. Tā kā vingrinājumā tu nestāvi taisni, tas lieliski palīdzēs tonizēt muskuļus. Šis ir viens no sarežģītākajiem vingrinājumiem, bet, ja izpildīsi to pareizi, rezultāti būs saredzami pavisam īsā laikā.

Lasi vēl: 3 iedarbīgi vēdera preses vingrinājumi, kurus jums noteikti jāizmēģina

https://youtu.be/Va-qak4D2V0

Plecu prese

Šis ir lielisks vingrinājums plecu muskuļiem. Ar to palīdzību ir iespējams iegūt lielākus muskuļus – kam ir jābūt tavam mērķim.

Plecu apļošana

Šis vingrinājums rokas izkustinās pamatīgi, tas stiprinās vispārīgo spēku. Lielisks vingrinājums tiem, kuri vēlas stiprināt visu ķermeņa augšdaļu.

Avots: fitvivo.com

Leave a Comment