Kā mazuli grūtniecības laikā ietekmē nervi, asaras, histērijas

Neturiet sevi, izrādot prieku, dāviniet sev šos mirkļus, neatlieciet tos uz vēlāku laiku. Neuztraucieties, ja viss nenotiek kā plānots. Jūs varat izjust nogurumu, sliktu dūšu, vājumu, bet tas viss pāries. Vienkārši sevi centieties mierināt ar domu, ka tas ir tikai laika jautājums, un nav vērts, par to nervozēt.

Esiet gatavas jebkuriem negaidītiem pavērsieniem. Neviens nezina – kā tieši noritēs Jūsu grūtniecība. Ļaujiet viņiem par sevi rūpēties, lutināt, Jums palīdzēt. Dzemdības var sākties vairākas nedēļas iepriekš, nekā to bija noteicis ārsts, un ja Jūs iekšēji esat gatavas visam, tad tas jums neizraisīs stresu.

Centieties uzturēt emocionālo saikni ar saviem tuviniekiem. Ļaujiet viņiem par sevi rūpēties, lutināt, palīdzēt Jums. Jums taču nav pienākums vienai pašai ar visu tikt galā. Un ja apkārtējie cilvēki Jums piedāvā savu palīdzību – droši to pieņemiet, un priecājieties par to, ka Jums apkārt ir cilvēki, kas rūpējas par Jums un Jūs mīl.

Un, pats galvenais, nenorobežojieties savā pasaulē, savā dzīvoklī. Jo grūtniecība – tā nav Sli**ba. Un tāpēc tas nav iemesls atteikties no kontaktiem gan ar draugiem, gan ar radiniekiem. Ja Jums kaut kas nepatīk viņu uzvedībā, vienkārši pat to viņiem paziņojiet, bet nevajag apvainoties un dusmoties uz viņiem. Jo no tā ir atkarīga Jūsu mazuļa Vese***a.

Sagaidiet mierīgi sava mazuļa dzimšanas dienu, esiet pārliecināta par laimīgu grūtniecību un dzemdībām, ar laimes sajūtu par to, jo visai drīz Jūs varēsiet ieraudzīt un paņemt uz rokām, bet ne tikai just zem sirds visdārgāko Jums cilvēciņu. Tagad Jūs zināt, kādu iespaidu uz mazuli iedarbojas nervi, asaras, histērijas grūtniecības laikā. Mīliet, esiet mīlēta un laimīga.

 

Avots: allwomens.ru 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Sokkkolaaade</cite>

    Siis gan ir pilniigas mulkiibas.Tieshi shaadu rakstu deelj toposhaas maaminjas pieljauj lielu kluudu-apslaapee dabiskas emocijas.Ja gribas smieties-jasmejas,gribas raudaat-jaaraud.Pati pirmo bernu gaidiju 20 gadu vecumaa un saklausiijusies saadas mulkiibas,to vien tik dariiju,kaa sevi kontroleeju un apspiedu.Nedod Dievs kaads stresinsh!Bet tas ir normaali-beernam jaasajuut visas normaalaas organisma reakcijas uz apkarteejaas pasaules izraisiitiem faktoriem.Shadi mokoties izdariiju paari beernam,kursh piedzima rauduliigs un nemieriigs.Ir taads teiciens-gruutnieces neizraudaataas asaras izraud beerns peec piedzimshanas.Un ta ir taisniiba.
    Otrs beerns dzima 30 gados.Tad gan sev neko neliedzu-tieshi otraadi,laidu aaraa visas emocijas-un to bija daudz.Tai skaitaa asaras katru miilju briidi no pilniigi dazaadaam dziives situaacijaam.No savilnojuma,no dusmaam,no laimes,no apjukuma…..izdziivoju pilniigi visu!Un beerninsh piedzima,mieriigs,vesels un laimiigs.
    Saprotu,ka nevar buut labi gruutniecei dziivot pastaaviigaa stresaa,bet nu raudaat gan ieteiktu visaam,kad gribaas….juusu beerninsh to izdziivos ar jums un tas vinjam naaks tikai par labu.

Leave a Comment