Kā nēsāt gredzenus, lai tie nestu laimi!

Gredzens “Glāb un saglabā”

Šis gredzens ir izaicinoša rotaslieta. Tas ir ticības Dievam simbols un spēcīgs amulets pret visu ļauno. Uzraksts uz produkta “glāb un saglabā” satur spēcīgu vēstījumu Visvarenajam. Tajā ir ietverti īpašnieka sirsnīgākie lūgumi pēc aizsardzības, veselības un atbrīvošanas no grēkiem. Tikai patiesi ticīgs cilvēks spēj piesaistīt baznīcas amuleta darbības.

Ir ļoti viegli noteikt, uz kura pirksta pieguļ šis gredzens. Pareizticībā cilvēki krustojas ar trim īkšķa pirkstiem, labās rokas rādītājpirkstiem un vidējiem pirkstiem. Tieši uz viņiem ir jānēsā šāds gredzens. Precējies pāris var uzlikt šos gredzenus uz kreisās rokas zeltneša pirkstiem.

Baznīcai, simboliskai dekorēšanai daudzos veidos, sudrabs ir vislabāk piemērots. Tam ir spēcīgas attīrošas un aizsargājošas īpašības. Šāds gredzens izskatīsies pieticīgs un nav košs. Ja nēsājat zeltu, nevajadzētu apvienot abus metālus. Spēcīgas dažādu enerģiju plūsmas nodarīs kaitējumu, un rotaslietas zaudēs savas īpašības.

Pirkstu nozīme

Īkšķis. Īkšķa simbols ir Marss, uz tā uzlikts gredzens aktivizē uzvarētāja un līdera spēcīgo enerģiju. Šajā vietā vislabāk ir jānēsā gredzenu vīriešiem, kuri visos centienos vēlas sasniegt nepieredzētus augstumus. Tas radīs vēlmi apliecināt sevi un kāpt augšup pa sociālajām kāpnēm.

Meitenēm, īpaši neprecētām, nevienas rokas īkšķi nevajadzētu izrotāt ar gredzenu. Tad tā uzsūks visu sievišķību, vīriešus pabīdot malā.

Rādītājpirksts. Pirksts atrodas Jupitera aizsardzībā. Gredzens uz šī pirksta izraisa spēcīgu tieksmi pēc varas un vadības. Parādās pašapziņa, domas kļūst saprātīgākas. Dažreiz šī pirksta rotājumi veicina spēcīga lepnuma parādīšanos. Tāpēc labāk ir noņemt gredzenu, ja šī nav pirmā reize, kad no tuviniekiem dzirdat par augstprātību, kas ir parādījusies jūsu raksturā.

Vidējais pirksts. Saturns korelē ar vidējo pirkstu un norāda uz tādām cilvēka īpašībām kā pašapziņa. Jo lielāka ir dekorācija, jo vairāk tās īpašnieks jūtas neatvairāms līdz pārmērīga lepnuma izskatam. Tāpēc šim pirkstam vislabāk ir likt senču gredzenus – tas stiprina garīgo saikni ar senčiem. Jebkuri gredzeni, kas satur kādu simboliku un nes veiksmi, arī ir jānēsā šādā veidā, lai uzlabotu efektu.

Zeltnesis. Saules pirksts, kas galvenokārt ir atbildīgs par starppersonu attiecībām. Labajā rokā tas pieder laulības gredzenam. Bet kreisā roka ir atbildīga par radošumu un astrālo aizsardzību. Tur gredzens kļūs par spēcīgu talismanu radošiem cilvēkiem un neļaus mūzai pamest cilvēku. Arī neprecētai meitenei uz šī pirksta vajadzētu nēsāt apburošu rotaslietu. Vislabāk tajā ievietot akmeni, kas atbilst jūsu Zodiaka zīmei.

Mazais pirkstiņš. Pirksts atrodas Merkura aizgādībā un ir atbildīgs par sabiedriskumu un komunikāciju. Gredzens uz mazā pirkstiņa piešķirs cilvēkam oratora un diplomāta īpašības. Sabiedrībā viņam būs viegli piesaistīt apkārtējo uzmanību un pakārtot viņus savam viedoklim. Arī gredzens uz mazākā pirkstiņa piešķir tēlam viltību un attapību. Cilvēks ar šādu gredzenu vienmēr atradīs veidu, kā bez problēmām izkļūt no sarežģītas situācijas, un meitene ar rotaslietām uz šī pirksta viegli apburs jebkuru vīrieti.

Jebkurš gredzens, neatkarīgi no materiāla un dārgakmeņu klātbūtnes, var ievērojami ietekmēt likteni. Uzvelkot to, vienmēr padomā, kā tas mainīs tavu apziņu un kādas īpašības palīdzēs iegūt. Izmantojiet šos padomus un gudri izrotājiet rokas.

Leave a Comment