Kā nomest svaru 3 dienās: dzēriens, kas palīdzēs samazināt vēdera apkārtmēru

Kā nomest svaru 3 dienās: recepte

1. Šo dzērienu pagatavot ir ļoti viegli – ņemiet glāzi istabas temperatūras ūdeni, sodu un pus citrona sulu.

2. Dzērienu lietojiet tukšā dūšā divu nedēļu garumā, tad paņemiet divu nedēļu pauzi. Tas attīrīs zarnas un aknas, turklāt satur C vitamīnu, kāliju un antioksidantus, kas palīdz izvadīt kaitīgās vielas no organisma.

3. Ja Jums ir gastrīts vai hipertensija, mēs neiesakām lietot šo dzērienu. Ja Jums tādu nav, tad dzērienu lietot ir pavisam droši!

 

Lai īsā laikā savestu kārtībā savu organismu, ievērojiet arī pilnvērtīgu uzturu. Mēs piedāvājam pāris uztura padomus, kas noteikti noderēs mērķa sasniegšanai.

Kā nomest svaru 3 dienās: diētas ieteikumi

1. Diētas laikā atsakieties no jebkādiem graudu produktiem, miltiem un maizes. Samazinot ogļhidrātu daudzumu savā uzturā, iespējams sajutīsiet nogurumu un pastiprinātu izsalkumu.

2. Lai uzturētu enerģijas daudzumu un nemocītos ar izsalkuma sajūtu, ēdiet apelsīnus un skābus ābolus. To sastāvā ir daudz šķiedrvielu, kas piepildīs kuņģi un sniegs sāta sajūtu, un tajos ir daudz mazāk ogļhidrātu kā putrās un maizē.

3. Pievērsiet uzmanību olbaltumvielām. Dienā drīkstat apēst divas olas un 200 g vājpiena biezpiena. Ja nepieciešams ļoti ātri notievēt, no gaļas un zivīm uz šīm dienām ieteicams atteikties. Ja diētu ieturēsiet pāris nedēļas, tad drīkstat uzturā lietot vistu un ne pārāk treknas zivis.

kā nomest svaru 3 dienās

4. Protams, ir arī jāsamazina saldumu lietošana uzturā. Nomainiet desertus pret ceptiem āboliem. Šajos garšīgajos augļos ir pektīns, kas ir veselīgs mūsu aknām un aizkuņģa dziedzerim, jo pastiprina As**s apgādi orgānos un spēj izvadīt kaitīgās vielas no organisma.

5. Lietojiet valriekstus, sēkliņas un ne pārāk saldus augļus kā uzkodas. Šie produkti palīdzēs Jums notievēt ar baudu un nodrošinās organismu ar barības vielām.

 

Lasi arī: Efektīvi vingrinājumi ātrai notievēšanai – kā ātri notievēt

 

Dienā ēdiet piecas reizes, galvenokārt, uzturā uzņemot olbaltumvielas, dārzeņus, augļus – kā uzkodas izmantojiet augļus un riekstus. Šāda diēta kopā ar sodas dzērienu spēj pastrādāt īstus brīnumus!

Ja jums interesē jautājums par notievēšanu tieši vēdera apvidū,  tad noteikti noderēs ari cits mūsu materiāls par ļoti labu dabīgo līdzekli. Tas tiešām ir īsts brīnumlīdzeklis svara nomešanā, jo palīdzēja man nomest lieko svaru vien nedēļas laikā. Spied ŠEIT, lai lasītu materiālu. 

Noteikti saglabājiet šo recepti un pastāstiet par to arī draugiem!

COMMENTS

Leave a Comment