Kā noteikt pāra nākotni pēc iepazīšanās datuma

Daudzi cilvēki sapņo ieskatīties nākotnē pēc pirmās tikšanās. Vienkāršs numeroloģisks aprēķins pacels noslēpumainības plīvuru un palīdzēs noskaidrot, kas sagaida tikko satiktos partnerus.

Kā attīstīsies romāns, var uzzināt daudzos veidos. Vietnes Dailyhoro.ru speciālisti iesaka izmantot vienkāršu numeroloģisku aprēķinu, kas palīdzēs izlemt par turpmāko taktiku. Lai to izdarītu, pievienojiet sapulces datumu un nedēļas dienu. Ja iepazīšanās notika 17. sestdienā, tad saskaita 17 un 6 (jo sestdiena ir sestā nedēļas diena). Ja skaitlis izrādās divciparu, iegūtais rezultāts tiek saskaitīts vēlreiz. 17+6 = 23. 2+3 = 5 . Iegūtais skaitlis tiek salīdzināts ar tālāk sniegtajiem aprakstiem. Ja atbilde jums nav piemērota, nekrītiet izmisumā. Vērtīgi pavedieni palīdzēs jums apiet asus stūrus un atrast kopīgu valodu starp mīļotājiem.

Viens. Attiecību sākumā partneri var nepamanīt, ka viņu starpā ir daudz kopīga, taču ar laiku kļūs skaidrs, ka tikšanās nebija nejauša. Šādiem pāriem ir svarīgi vienam otru sadzirdēt un  domstarpības risināt nevis strīdu ceļā, lai izvairītos no konfliktiem, kas kaitē savstarpējai mīlestībai. Partneri var dzīvot laimīgu dzīvi, ja viņi atrod kopīgu valodu un respektē viens otra viedokli.

Lasi arī: Ja siļķei pievienosiet pāris vienkāršus produktus, jūs tiksiet pie ēdiena, ar kuru visi būs sajūsmā

Divi. Šis skaitlis nozīmē, ka abi partneri vēlas būt līderi attiecībās. Vētrainais romāna sākums var izvērsties ne mazāk emocionālos strīdos, ja mīlētāji aizmirst, ka mīlestība ir laime, un ne vienmēr strīdos dzimst patiesība. Laimes saglabāšana būs birzs, ja piekāpsies viens otram sīkumos un atradīsi kopīgus mērķus. Partneriem ir svarīgi arī atbrīvoties no greizsirdības un skaudības, kas arī kaitē savstarpējai laimei.

Trīs. Šādi pāri burtiski ir domāti viens otram. Partneri var lepoties ar savstarpēju sapratni un domstarpību trūkumu, taču dzīvē ir svarīgi ieviest jauninājumus. Jauki pārsteigumi, dāvanas bez iemesla un ceļojumi palīdzēs saglabāt mīlestību un romantiku daudzus gadus, kā arī izvairīties no rutīnas. Veiksme sagaida tos partnerus, kuri atrod iemeslu mainīt situāciju un nesēž četrās sienās.

Četri. Attiecības neveidosies, ja kāds no partneriem neuzņemsies iniciatīvu. Četri ir diezgan flegmatisks skaitlis, kas raksturo partnerus kā neizlēmīgus un paļaujas uz nejaušību. Patiesībā laime var paiet garām, ja neņemsi iniciatīvu savās rokās. Jūs atradīsit laimi, biežāk atrodoties vienatnē, rīkojot romantiskus randiņus un atturoties no trokšņainām ballītēm attiecību sākumā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment