Kā sagatavoties 2023. gada vasarai saskaņā ar savu dzimšanas datumu

Vasara lielākajai daļai cilvēku ir visvairāk gaidītā sezona. Ikviens vēlas siltumu, laipnību, mīlestību, laimi un pozitīvu. Zvaigžņu karšu lasītāji stāstīja par to, kas jādara maijā, lai garīgi sagatavotos patīkamām enerģijas pārmaiņām.

Aprīļa beigās un maija pirmajā nedēļā jūs varētu nomocīt problēmas retro Merkura un Veneras, Marsa negatīvisma dēļ. Kopš 7. maija ar Veneras nostiprināšanos sākās labvēlīgas izmaiņas planētu pozīcijās, taču tas vēl nav viss, jo mēneša otrajā pusē nostiprināsies arī Merkurs un Marss. Šī iemesla dēļ sagatavoties vasarai būs vieglāk, nekā šķiet no pirmā acu uzmetiena. Var teikt, ka vasara sākas jau maijā, jo šī mēneša beigās iekšēji izjutīsim spēcīgu garīgo atkusni, spēka , mīlestības un dzīvesprieka uzplūdu.

Auns

Aunam, lai pareizi sagaidītu vasaru, jāatbrīvojas no bailēm un šaubām par sevi. Zvaigznēm tas ļoti patiks, tāpēc viņi šajā gadījumā Aunam dos daudz veiksmes. Nav ieteicams darīt to, kam šie cilvēki noteikti nevēlas tērēt laiku. Ir svarīgi būt piepildītam ar mīlestību, nevis ar dusmām nepatīkamu darbību un garlaicīgu darbu dēļ. Pavasara beigas ir laiks atbrīvošanai no negatīvisma un jaunas mīlestības un laimes radīšanas laiks. Var un pat vajag meklēt jaunus hobijus, jaunu darbu, satikt cilvēkus un apmeklēt interesantas vietas.

Vērsis

Vērsim pavasara beigās jāsāk meklēt mīlestību, ja ir tāda vēlme un mērķis. Ir pienācis laiks pārņemt lietas savās rokās, virzoties uz priekšu un uzņemoties iniciatīvu. Iespējama ofisa romantika, patīkama gadījuma iepazīšanās sociālajos tīklos vai dzīvē. Ja nevarat atrast mīlestību, tad, lai cīnītos pret vientulību pirms vasaras sākuma, varat mēģināt iegūt mājdzīvnieku. Tas arī izraisīs ārkārtīgi spēcīgu pozitīvās enerģijas plūsmu, ko var virzīt pareizajā virzienā.

Lasi arī: Mans dēls apprecēja sievieti ar diviem bērniem un gribēja viņus atvest uz manu dzīvokli, bet es atteicos

Dvīņi

Maija nogale Dvīņiem būs ļoti dāsna ar interesantiem notikumiem, kas atstās aiz sevis daudz patīkamu iespaidu. Lai veiksmīgi sagatavotos vasarai, jāiemācās pamanīt šādus notikumus, kā arī saglabāt optimismu, meklējot pozitīvus mirkļus visā, kas notiek apkārt. Jo vairāk laba Dvīņi šobrīd darīs apkārtējās pasaules labā, jo vairāk labuma un veiksmes viņi saņems pretī jūnijā un kopumā šajā vasarā. Šādi darbosies universālais enerģijas apmaiņas likums.

Vēzis

Vēžiem labāk pavasara beigās ieņemt nogaidošu pozīciju, jo labvēlīgas pārmaiņas nāks pašas. Precīzāk, zvaigznes un planētas norādīs Vēžiem, kur un kā var redzēt patīkamas pārmaiņas, notikumus, kā arī satikt interesantus un labus cilvēkus. Maija beigās labāk visu savu biznesu veikt režīmā “lēni, bet noteikti”. Steiga var izraisīt problēmu vētru, tāpēc vēlams nesteigties, būt ārkārtīgi vērīgam un nebaidīties lūgt palīdzību saviem mīļajiem, draugiem un kolēģiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment