Kā noteikt, vai bankas kartes numurs ir “laimīgs”: numeroloģiska pieeja

Trīs. Šis ir veiksmes skaitlis, kas vairāk saistīts ar garīgo, nevis materiālo pasauli, bet tomēr neatstāj īpašnieku bez naudas veiksmes. Ja uz kartes ir atkārtoti trīs, ideālā gadījumā stāvot viens aiz otra, tad karte ir ļoti priecīga.

Četri . Šis ir neitrālākais no visiem skaitļiem. Tas ir līdzsvara un enerģijas vienlīdzības piemērs. Tas palīdz īpašniekam zaudēt mazāk naudas un mazāk iespēju veikt nepareizas finansiālas darbības. Sazvērestību pirkšana  padarīs jebkuru iepirkšanās braucienu ļoti izdevīgu “četrinieku” karšu īpašniekiem.

Pieci . Šis skaitlis, pēc ekspertu domām, līdzsvaro kartes īpašnieka enerģiju, kas ļauj viņam pareizi un ātri pieņemt svarīgus lēmumus, objektīvi analizēt jebkuru situāciju. Jo vairāk Fives uz kartes, jo vieglāk ir veikt dārgus pirkumus.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 21. līdz 27. augustam: dīkdieņi zaudēs, bet atbildīgie cilvēki saņems veiksmi!

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 21. līdz 27. augustam: esiet gatavi pieņemt daudz svarīgu lēmumu!

Seši . Šis ir viens no radošākajiem skaitļiem. Tas palīdz radošo profesiju pārstāvjiem. Taču iepērkoties jābūt uzmanīgākam, jo ​​sešinieks izkliedz uzmanību un var padarīt kartes īpašnieku aizmāršīgu. Tas pats notiks, ja sešinieku pāris sekos viens otram.

Septiņi . Šis ir veiksmes skaitlis. Ja aprēķini izdevās, tad pastāv liela varbūtība, ka veikalos biežāk sastapsities ar atlaidēm, un darbā būs vairāk klientu. Septiņu klātbūtne skaitļā arī labvēlīgi ietekmēs veiksmi.

Astoņi . Šis skaitlis ir visvairāk “materiāls” no visiem. Tas ir tieši saistīts ar naudas plūsmām un palīdz piesaistīt veiksmi visos jautājumos, kas tieši vai netieši saistīti ar naudu. Jo vairāk astoņnieku kartes numurā, jo labāk.

Deviņi . Šis ir skaitlis ar apšaubāmu enerģiju finanšu sektoram, jo ​​apgrūtina svarīgu lēmumu pieņemšanu, bet palīdz jaunu vaļasprieku un paziņu meklējumos, kas dažu profesiju pārstāvjiem ir ārkārtīgi nepieciešami. Vairāku Deviņnieku klātbūtne kartes numurā un turklāt viens otram sekojošu Deviņnieku pāris nav īpaši laba.

Lai būtu vieglāk orientēties finanšu jomā un citās dzīves jomās, mēģiniet sekot mūsu numeroloģiskajām prognozēm jo ​​skaitļi, tāpat kā zvaigznes ar planētām, ir nestabili un mīl mainīties.

Leave a Comment