Kā noteikt, vai bankas kartes numurs ir “laimīgs”: numeroloģiska pieeja

Ar numeroloģijas palīdzību var atbildēt uz daudziem jautājumiem. Viss, kas satur skaitļus, tiek analizēts. Bankas karte ir viena no precēm, kas tieši saistītas ar numeroloģiju.

Lai nauda plūstu un veiksme vienmēr būtu ar jums, ir svarīgi izmantot finanšu talismanus. Tikai daži cilvēki zina, bet jūsu bankas karte var būt naudas un finansiālas veiksmes magnēts.

Numeroloģiskais aprēķins jūsu kartei

Katrai bankas kartei ir savs unikālais numurs – visbiežāk tas ir sešpadsmit cipari tās priekšpusē. Lai saprastu, cik veiksmīgs ir jūsu kartes numurs, jums ir jāsaskaita visi skaitļi un jāatšifrē iegūtais skaitlis.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 21. līdz 27. augustam: dīkdieņi zaudēs, bet atbildīgie cilvēki saņems veiksmi!

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 21. līdz 27. augustam: esiet gatavi pieņemt daudz svarīgu lēmumu!

Pieņemsim, ka jūsu kartes numurs ir 3397 1500 4176 8836. Saskaitiet visus skaitļus: 3+3+9+7+1+5+0+0+4+1+7+6+8+8+3+6=71. . Numeroloģija strādā tikai ar pamatskaitļiem no 1 līdz 9, tāpēc mūs neapmierina rezultāts. Nepieciešams atkārtot pievienošanas procedūru: 7+1=8. Izrādās, ka mūsu piemēra veiksmes skaitlis ir astoņi.

Skaitļu atšifrēšana

Viens. Tas ir ļoti pozitīvs skaitlis, kas simbolizē sākumu, motivāciju, panākumus, tiekšanos. Tas ir ļoti labi, ja iegūstat vienību, bet vēl labāk, ja kartē ir vismaz divas dublētās vienības. Ja viņu ir vairāk, tas nozīmē, ka finansiālā veiksme vienmēr ir blakus.

Divi . Skaitli 2 var saukt par neitrālu. Tas liek kartes īpašniekam tērēt vairāk naudas, bet arī nopelnīt vairāk. Divi ienes motivāciju, stingrību, palīdz tikt galā ar grūtībām vienatnē.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment