Kā pārtikas produktu krāsa ietekmē mūsu veselību

Sarkani produkti

Krasnye-frukty-yagody-i-ovoshhi-uluchshayut-tsvet-kozhi

Ja Jūs priekšroku dodat sarkaniem produktiem, esiet droši – enerģija un dzīvesprieks Jūs pavadīs it visur. Sarkani augļi un dārzeņi rosina tiekties pēc piedzīvojumiem, paaugstina kopīgo tonusu, cīnās ar depresiju un pazeminātu libido, kā arī palielina darba spējas. Tomāti, zemenes, sarkanie pipari – iekļaujiet tos savā uzturā un dzīvojiet mundri!

Oranži produkti

orange foods

Oranžas krāsas produkti ir laba noskaņojuma radītāji, it īpaši aukstā laikā, kad mums tik ļoti trūkst saules gaismas. Šie produkti paaugstina seksuālo aktivitāti, atjauno nervu un muskuļu šūnas. Oranžā krāsa Jūsu dzīvē ienesīs dinamiku, uzdāvinot arī optimismu. Citrusaugļi, burkāni, nektarīni un aprikozes – garšīgs solis ceļā uz dvēseles harmoniju!

Tumši zili un violeti produkti

grapes-690977_960_720

Šo krāsu un to toņu produkti lieliski tiek galā ar aizsargfunkciju, it īpaši attiecībā uz As**svadiem. Tie ir vērtīgi redzei un elpošanas sistēmai, kā arī palīdz noņemt stresu. Plūmes, vīnogas, baklažāni un violetie sīpoli – esiet vienmēr veseli!

Zaļi produkti

large_aloha-4-ways-to-naturally-dye-food-green-hero

Šie produkti ir spējīgi atbrīvot Jūs no vājuma, dāvājot enerģiju un aizsargājot organismu no infekcijām, atbalstot imūnsistēmu. Ar zaļo produktu palīdzību organismā uzlabojas eritrocītu veidošanās process, īpaši labi ēst zaļos augļus un dārzeņus ir darba dienas beigās, kad esat pārstrādājies, jo ērkšķogas, gurķi un zaļie āboli noteikti atgriezīs Jūs dzīvē.

Dzelteni produkti 

Yellowfoods

Ja Jums, piemēram, ir mākslinieciskā krīze, apēdiet kādu banānu vai jebkuru citu dzeltenas krāsas produktu, jo šie produkti ierosina mākslinieciskās enerģijas parādīšanos, intuīcijas pamošanos un arī var palīdzēt Jums atklāt kādu slēptu talantu. Ja Jums ģimenē ir smaga psiholoģiskā situācija, bet ar radiniekiem un mīļotajiem cilvēkiem ir grūti iziet uz kontaktu, tad gatavojiet vakariņas, iekļaujot tajās dzeltenus produktus, jūs neticēsiet bet attiecības būtiski uzlabosies. Centieties salātus un citus ēdienus papildināt ar citronu sulu, tā palīdz attīrīt As**is un aknas, kā arī ietekmē kaulaudu veidošanos. Notievēšanai Jums noderēs ananāsi, tikai esiet ar tiem uzmanīgi, ja Jums ir alerģija.

Balti produkti 

Whitefoods

Baltas krāsas produkti stiprina Jūsu nervu sistēmu, Jūs pārstāsiet satraukties par niekiem un trakot par nebūtiskām problēmām. Šie produkti rosina arī toksīnu izvadīšanu no organisma, tā kā ēdiet piena produktus, baltos kāpostus un rīsus, jo tie noteikti palīdzēs Jums atgūt līdzsvaru.

 

 

 

Leave a Comment