Kā pazīt sargeņģeļa dotās zīmes: ko viņi palīdz un ko nemaina

Sargeņģeļi mēdz novērsties?

“Manam sargeņģelim šis jautājums izraisīja smīnu un neizpratni. Lai arī ko jūs darītu vai nedarītu, sargeņģeļi vienmēr ir un būs ar jums līdz pēdējam dzīves brīdim,” ar pārliecību saka gaismas darbiniece Maruta Pētersone.

Dzīvē ir posmi, kad par eņģeļiem un sargeņģeļiem absolūti nedomājam, bet vai tāpēc viņi no mums novēršas? Nē! Katram tuvumā ir savs sargeņģelis, pat tiem, kuri izvēlējušies darīt ļaunas lietas. Ikvienam ir savs individuālais dzīves uzdevums un, tā kā jebkuram no mums ir dota brīva izvēle, mēs esam atbildīgi par savu rīcību, domām, vārdiem, darbiem, nodomiem un vēlējumiem.

Jāņem vērā – lai gan aizbiedēt sargeņģeļus nevaram, taču aizvainot gan. “Tādos brīžos viņi vienkārši uz kādu brīdi ļaus mums padarboties vienatnē, gūt dzīves pieredzi caur smagiem pārbaudījumiem, traumām, slimībām un ciešanām. Bet tas nenozīmē, ka sargeņģeļi nebūs blakus! Viņi vienkārši nedaudz, pavisam nedaudz pabūs novērotāju lomā, bet arī tikai tik daudz, lai ļautu mums mācīties – tik, cik tas paredzēts dvēseles attīstībai, izaugsmei un dzīves uzdevumu izpildei.”

Attēlu rezultāti vaicājumam “guardian angel”

Patiešām, sargeņģeļi ir ļoti jutīgas būtnes, tāpēc tās nedrīkst aizvainot, piekrīt Agnese Ziediņa-Zariņa: “To var izdarīt ar pārmetumiem, apsaukāšanu, nenovērtēšanu. Jā, sargeņģeļi ir stipri attīstītākas būtnes par cilvēkiem, tomēr arī viņiem piemīt emocionālā pasaule. Tas nozīmē, ka ir spēja just gan prieku un vilšanos, gan patiku un nepatiku.”

Kā sargeņģeli pasaukt palīgā?

Maruta sazināšanos ar eņģeļiem salīdzina ar mūsdienās tik ierasto komunicēšanu pa telefonu: “Ir jāpaņem “telefons” un jāizsauc adresāts. Tas nozīmē, ka jābūt nodomam un vajadzībai pēc sargeņģeļa sauciena un atbildes. Mēs taču nezvanām bez konkrēta nodoma, vai ne? Pat vienkārša parunāšanās ar draugu ir noteikta vajadzība. Arī šobrīd, kad atbildu uz šiem jautājumiem, esmu izsaukusi eņģeļus un gaismas skolotājus, kuri ir gatavi man atbildēt. Izsauktajam adresātam uzdodu jautājumus, saņemu atbildes un nododu šo informāciju jums. Tas nozīmē, ka ikviens jebkurā mirklī spēj sarunāties ar savu sargeņģeli, viņu uzrunājot! Ja zināms sargeņģeļa vārds, var uzrunāt arī konkrēti”.

Lai sadzirdētu un saņemtu atbildes, vispirms ir jānotic. Izsaucot “abonentu”, “klausule” jāpieliek pie auss un jāieklausās. Jābūt uzmanīgiem un pacietīgiem. Kāds runā skaļāk, kāds klusāk, kāds atbild ātrāk, kāds lēnāk, bet atbildes nāk. Sargeņģeļu temperaments un raksturs ir tāds pats kā jums, uzsver eņģeļu praktiķe Maruta Pētersone.

Lasi vēl: Tavs Zodiakālā apļa sargeņģelis. Ar kādiem talantiem viņš tevi apveltījis?

“Eņģeļiem, gaismas skolotājiem un erceņģeļiem jājautā īsi un konkrēti, kā arī jāpalūdz, lai atbildes nāktu jums šobrīd saprotamā veidā. Varat vienoties par kādu konkrētu zīmi un, lai gan viņiem piemīt laba humora izjūta, ideja par naudu no gaisa tomēr nederēs. Iekšējā sajūta jeb intuitīvā informācija pateiks priekšā, ka konkrētās zīmes ir no sargeņģeļa. Gandrīz ikviens to jau ir piedzīvojis, tikai – cik bieži šo informāciju fiksējam un saprotam, ir cits jautājums.”.

Attēlu rezultāti vaicājumam “guardian angel”

Leave a Comment