Kā pēc dāvanām noteikt vīrieša raksturu un attieksmi pret tevi

Trauki, virtuves piederumi, priekšauti un viss tamlīdzīgs norāda, ka jūsu attiecībās galvenais ir vīrietis. Turklāt ar šādām dāvanām viņš skaidri uzsver jūsu lomu pārī. Viņš ir apgādnieks un galva, jūs esat priekšzīmīga mājsaimniece. Šāda dāvana var arī norādīt, ka viņam trūkst mājas siltuma un komforta.

Personīgās higiēnas preces ( šampūni, želejas utt.) norāda uz pilnīgu partnera iztēles trūkumu. Viņš nav romantisks un viņam trūkst humora izjūtas. Šāda dāvana tiek pasniegta izrādei. Citiem vārdiem sakot, galvenais ir kaut ko dot, un kas tieši nav svarīgi. Protams, viņu gandrīz neinteresē jūsu jūtas un tas, kas ar jums notiek katru dienu.

Ja ticīgais dod naudu, tad šajā gadījumā ir divas iespējas. Pirmais variants ir tāds, ka viņam vai nu nav laika vai vēlēšanās meklēt jums dāvanu. Un tas jau ir modināšanas zvans. Otrs variants – viņš pret tevi izturas ar pārliecību, bet pret sevi – ar zināmu ironiju. Šajā gadījumā viņš labi apzinās savus trūkumus un, iespējams, arī savu neattīstīto iztēli, tāpēc dod priekšroku tam, ka dāvanu izvēlaties pats.

Baloni ir zīme, ka vīrietim pret tevi ir patiesas jūtas. Sirdī viņš ir romantisks, bet tajā pašā laikā viņš ir nopietns pret jums.

Ja vīrietis dāvina rotaslietas un vēl jo vairāk par summu, kas ir lielāka, nekā viņš var atļauties, tad viņš kaut ko slēpj no jums. Arī šāda dāvana var nozīmēt grēku nožēlu par piedzīvoto jūtu trūkumu. Šķiet, ka viņš jūsu priekšā izpērk savus grēkus.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: daudziem dzīvē sāksies baltā līnija!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: esiet gatvai rīkoties un ķert iespējas!

Ziedi. Šajā gadījumā jums vajadzētu pievērst uzmanību to krāsai. Sarkans pušķis – viņš piedzīvo spēcīgas emocijas, bet attiecības var būt īslaicīgas. Balti ziedi – viņš ir apņēmīgs un tu viņu piesaisti ne tikai kā seksuālo objektu, bet arī kā cilvēku. Dzelteni ziedi – jūsu attiecības būs veiksmīgas, tās būs ilgstošas ​​un spēcīgas.

Mīkstās rotaļlietas dāvina vīrieši, kuri sievietē saskata rūpju, maiguma un mīlestības avotu. Tāpat šādas dāvanas var nozīmēt, ka viņš no tevis nejūt mīlestību un romantisku noskaņojumu.

Protams, mīlestību un attiecības nevar izmērīt ar dāvanām, jo ​​īpaši tāpēc, ka katrs gadījums ir individuāls. Tomēr ir situācijas, kurās dāvanas ir skaidrs signāls par izmaiņām attiecībās. Piemēram, ja vīrietis piecus gadus pēc kārtas jums dāvina mīkstās rotaļlietas un pēc tam pēkšņi uzdāvina rullīti ar kastroli, noteikti jāpadomā par šādas dāvanas iemeslu.

Leave a Comment