Kā pēc horoskopa izvēlēties profesiju

professiya-po-goroskopu

Piedzimstot mēs saņemam veselu lērumu specifisku īpašību un rakstura iezīmju, ko nosaka mūsu Zodiaka zīme.

Vieni ir tendēti vadīt, cits veikli lieto vārdus, cits – ciparus, bet vēl kāds labi jūtas tad, kad ir noderīgs cilvēkiem. Un laimīgs ir tas, kas izvēlas profesiju, atbilstošu saviem iedzimtiem talantiem un vēlmēm.

Drīz vien sāksies laiks iestāties augstskolās un koledžās, tāpēc šodien pastāstīsim, kādas profesijas ir atbilstošas vienai vai otrai Zodiaka zīmei.

 

 

 

1

 

Auns (21 marts- 20 aprīlis)

Auni ir iedzimti līderi un koordinatori. Viņiem ir svarīgi, lai viss būtu pareizi, skaidri, strukturēti. Un pie tam viņi dievina mācīties un mācīt citus. Apzinās viņiem ir taisnība visā un vienmēr, tāpēc viņiem labāk izvēlēties tās sfēras, kurās var parādīt savu degsmīgo raksturu, vest aiz sevis „darba masas” un pastāvīgi iegūt jaunas prasmes un svaigu informāciju.

Daudzi Auni realizē sevi sportā, kā arī politikā. Viņiem ir interesanti tur, kur ir cīņa, konkurence, kur var parādīt sevi un pierādīt, ka viņi ir labākie. Auni ir izlēmīgi, nebaidās rīkoties asi un nevēlas ievērot standartus, viņiem ir svešas refleksija un šaubas. Viņi bez bailēm atbrīvojas no visa liekā – vai tas būtu Sli**bas skarts orgāns vai padotais, kas bremzē kompānijas attīstību.

Vēlamās profesijas: administrators viesnīcu un tūrisma sektorā, inženieris, advokāts, prokurors, tiesībsargs, ķirurgs.

Galvenās sfēras un virzieni: jurisprudence, kara māksla, politika un politoloģija, pedagoģija, mašīnbūve.

Bez tam, veiksmīga karjera sagaida Aunus – izgudrotājus, novatorus, jebkura posma priekšniekus, uzņēmējus.

 

 

2

Vērsis ( 21 aprīlis – 20 maijs)

Vērši, kā ne kura cita Zodiaka zīme, pievelk sev naudu, tāpēc visveiksmīgāk viņi realizējas finanšu sfērā un jebkur citur, kur var sakrāt kapitālu. Viņi ir mērķtiecīgi savā virzībā uz sociālo un materiālo veiksmi, nebaidās riskēt, bet tikai tad, kad skaidri pārliecināti, ka viņu rīcība nesīs augļus.

Bet nekas cilvēcisks viņiem nav svešs, līdz ar ko viņiem viegli padodas mākslas joma, tiesa, tikai tās jomas, kas dzīvi padara skaistāku, bagātāku, garšīgāku. Var teikt, ka Vērši ar labsajūtu strādā priekš statusa – izgatavo rotaslietas ( tāpat arī, pulksteņus, smaržas, dārgus audumus) vai tirgojas ar tiem, atklāj lieliskus restorānus vai kosmētiskos salonus, būvē vai pārdod augstas klases mājokļus.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām neveicas ar naudu

Vēršiem patīk būt saistītiem ar greznību jebkurā veidā. Interesanti, ka tāda pieeja agri vai vēlu viņus padara patiesi par nodrošinātiem cilvēkiem.

Galvenās sfēras un virzieni: komercija, kalnrūpniecība, parfimērijas industrija, restorānu bizness, agronomija, nekustamie īpašumi.

Vēlamās profesijas: finansists, ģeologs, juvelieris, florists, dārgu preču pārdošanas menedžeris.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

COMMENTS

Leave a Comment