Kā pēc savas zvaigžņu zīmes uzzināt, kas tu biji iepriekšējā dzīvē

Lauva: Harizmātiska, atklāta un ļoti daiļrunīga zīme var sarunāties ar jebkuru. Visticamāk, agrāk Leo bija slavens dzejnieks vai dramaturgs, kura radošajos vakaros pulcējās viss laicīgās sabiedrības krējums.

Jaunava: Dabiski analītiska un saprātīga. Nav pārsteidzoši, ka zvaig”znu eksperti Jaunavu uzskata par zinātnes figūru. Iespējams, ka agrāk šī zīme bija zemju vai jaunu zinātnisku likumu atklājējs.

Svari: Iedzimta un nevaldāma tieksme pēc taisnīguma liecina, ka agrāk Svari varēja būt miertiesneši, kas atrisināja vissarežģītākos gadījumus, vai arī revolucionāri, gatavi cīnīties par ideju un labāku dzīvi.

Skorpions: mistiska un ļoti noslēpumaina zīme, kas spēj uz jebko mērķa labā. Iespējams, agrāk Skorpiona dzīvi apvija ne mazāks noslēpums. Iespējams, viņš bija slepens spiegs vai cilvēks, kurš bija zinājis visas karaliskās intrigas.

Strēlnieks: Šo zīmi vada piedzīvojumu gars un slāpes pēc jaunām lietām. Un laba iemesla dēļ. Agrāk Strēlnieks nepārprotami bija piedzīvojumu meklētājs, lielisks navigators, pirāts vai kapenes.

Lasi arī: Tests: nosaki savu spēcīgāko čakru un izmantot to savā labā, lai gūtu veiksmi visās dzīves sfērās

Lasi arī: 4 pazīmes, ka ķermenis brīdina par negatīvās enerģijas pārpalikumu organismā

Mežāzis: Dabiski karjerists, vienmēr norūpējies par savu veselību un uzturu. Iespējams, ka agrāk Mežāzis bija cieši saistīts ar lielo sporta veidu. Spēcīgs raksturs, nelokāma griba un stiprs gars – tas viss atšķir lielisku sportistu.

Ūdensvīrs: kustības, pārmaiņu, piedzīvojumu zīme. Dzīve uz vietas nogurdina Ūdensvīru, jo pagātnē viņš bija dejotājs, revolucionārs vai aktieris. Viņa dzīve bija saistīta ar pārvietošanos, tūrēm, komunikāciju.

Zivis: mistiskas, bet stingras lēmumu pieņemšanā Zivis pagātnē ir bijušas lieliskas domātājas. Nekas nevar mainīt viņu pasaules uzskatu un ticību sev. Spēja godīgi spriest un redzēt patiesību viņiem ir pārmantota no pagātnes.

Zvaigžņu zīme var daudz pastāstīt par cilvēku. Vissvarīgākais ir pamanīt šos modeļus. Tas palīdzēs jums atklāt jūsu personības noslēpumus, uzzināt par talantiem un iespējām, izvēlēties vienīgo pareizo ceļu un gūt panākumus dzīvē.

Leave a Comment