4 pazīmes, ka ķermenis brīdina par negatīvās enerģijas pārpalikumu organismā

Ļoti bieži dzīve mums priekšā saceļ nepārvaramus šķēršļus. Tajā pašā laikā daudziem nav aizdomas, ka viņi paši sabojā savu dzīvi. Vienīgais veids, kā kļūt laimīgam, ir izskaust negatīvo enerģiju, par kuru ķermenis tik spēcīgi signalizē.

Katra cilvēka dzīvē nav retums situācijas, kad viņam ir jāuzdod sev sašutis jautājums: “Bet kas tas notiek?” . Rodas sajūta , ka visas dzīves sfēras ir aprijusi melnā līnija. Ja jūs ignorējat šo problēmu, tā var pasliktināties un ievilkties daudzus gadus. Iekšējā negatīvisma uzkrāšanās dēļ mūs vajā virkne neveiksmju. Eksperti piedāvā ieklausīties savā ķermenī un neitralizēt problēmu jau pašā sākumā.

1. Kopējās zīmes

  • Galvassāpes. Mūsu ķermenis ir ļoti jutīgs pret negatīvo enerģiju, un, saskaroties ar to, tas reaģē ar galvassāpēm. Galva var sāpēt dažādu iemeslu dēļ, taču, ja ārsts nevar noteikt diagnozi, visu nodēvējot uz pārslodzi, pārliecinieties, ka tevī ir sakrājies daudz negatīvisma, kas taisās izlauzties uz āru.
  • Bažas un nemiers. Negatīvās enerģijas uzkrāšanās var likt sevi manīt caur trauksmi, dusmām, skumjām, agresiju un negatīvām domām. Meditācija palīdzēs normalizēt iekšējo stāvokli, lai attīrītu un noņemtu negatīvismu .
  • Nepatīkamas sajūtas ķermenī. Sāpīgas sajūtas ķermenī liecina, ka organisms cīnās un atbrīvojas no negatīvās enerģijas.

Lasi arī: Miega numeroloģija: ko nozīmē skaitļi, ko redzam sapņos

Lasi arī: Esības tukšums: 6 iemesli, kāpēc cilvēki pazūd dzīvē

  • Vispārējs savārgums. Persona, kas ir apsūdzēta negatīvisma, jūtas satriekta un nomākta bez pamatota iemesla. Izsīkums, biežas slimības, motivācijas samazināšanās – tas viss liecina, ka ir pienācis laiks padomāt par savu dzīvi un mēģināt to vērst uz labo pusi.

2. Negaidītas zīmes

  • Žagas. Māņticība saka, ka ar žagas palīdzību ķermenis mēģina izdzīt negatīvismu, kas uzbrūk jums, kad cita cilvēka prātā parādās sliktas domas par jums. Pietiek nosaukt šīs personas vārdu, lai pārtrauktu enerģijas apmaiņu.
  • Balss zudums. Spēcīga psiholoģiska vai enerģijas stresa ietekmē balss var labi pazust. Tiklīdz cilvēks nonāk pie iekšējā līdzsvara, balss atgriežas.
  • Zosāda. Mūsu ķermeni klāj zosāda uzreiz pēc emocionāla uzliesmojuma, kas saistīts ar bailēm, enerģijas uzbrukumu, gatavību aizstāvēties.
  • Bezsamaņā bailes. Ja kāda mazākā kļūda izraisa trauksmi un bailes, tas norāda, ka negatīvais ir stingri iedzīvojies jūsu ķermenī un intensīvi to grauj, iznīcinot biolauku un enerģiju.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment