Kā piesaistīt bagātību un atbrīvoties no nabadzības: trīs soļi uz jaunu dzīvi

Otrais solis: pārtrauciet taupīt uz visu

Uzkrāt ir labi, taču tā pārmērība atbaida finansiālos panākumus. Jauno lietu enerģija ļoti labvēlīgi ietekmē finanšu plūsmu kustību.

Otrs iemesls, kāpēc jaunām precēm nevajadzētu būt lētākajām vai pat lietotām, ir to kvalitāte. Jā, ir nekvalitatīvas, bet tajā pašā laikā dārgas lietas, taču prakse rāda, ka daudz lielāka iespēja ir vilties par to, kas maksā santīmu.

Pastāvīga taupīšana padara skumjas un liek cilvēkam domāt, ka viņš ir nabags, pat ja tas tā nemaz nav.

Mēģiniet vismaz periodiski iegādāties kaut ko dārgāku un tajā pašā laikā kvalitatīvāku un patīkamu no apģērba, aprīkojuma un sadzīves priekšmetiem.

Ietaupījums var izpausties arī mēģinājumos desmito reizi uzšūt vecas bikses, salabot novecojušu telefonu, kas ne reizi vien salūzis, vēlmē novilkt drēbes līdz caurumiem.

Tas ieprogrammē jūs uz neveiksmēm un finansiālām problēmām.

Trešais solis: atbrīvošanās no negatīvām programmām

Jūs varat noņemt negatīvas programmas, izmantojot īpašas naudas meditācijas vai saziņu ar bagātiem un veiksmīgiem cilvēkiem.

Lasi vēl: Kabači “Boulandžers” no Parīzes virtuves spīdekļiem: neparasti gards kabaču sacepums

Ir arī noderīgi skatīties spēlfilmas un dokumentālās filmas un lasīt grāmatas par cilvēkiem, kuri visu sasnieguši, sākotnēji neko nesaņemot. Zvaigžņu eksperti atgādina: ir svarīgi ieskaut sevi ar to, kas jūs motivē.

Cīņā ar negatīvismu ļoti palīdz jaunu vaļasprieku atrašana. Daudzi cilvēki saka, ka nevar atrast jaunu hobiju, ko varētu pārvērst par ienākumu avotu, taču vai nu meklē nepareizi, vai arī nezina, kur meklēt.

Centieties biežāk sazināties ar veiksmīgiem cilvēkiem un mācīties no viņu pieredzes, lasīt vairāk noderīgas literatūras. Paplašiniet savu redzesloku, satieciet interesantas personības.

Vissvarīgākais ir neklausīties, kā cilvēki runā par to, ka jums neizdosies. Dažreiz pat tuvākie var nenoticēt jūsu spējām. Bet ikviens var sasniegt visu, ko vēlas.

Tas prasa apņēmību, veiksmi, pacietību un neatlaidību.

Finanšu zvaigžņu prognozes palīdzēs un jums pateiks, kāda būs zvaigžņu un planētu ietekme tuvākajā nākotnē. Šīs zināšanas lieti noderēs tiem, kas vēlas efektīvāk plānot lietas.

Leave a Comment