Kā piesaistīt sev veiksmi: 3 vienkārši veidi

Katra cilvēka dzīve ir piepildīta ar neveiksmēm un uzvarām. Bet ko darīt, ja melnā svītra ievelkas, un laime nevēlas pagriezt seju? Uzziniet 3 vienkāršas, bet efektīvas metodes, kā piesaistīt veiksmi.

Lai veicas saskaņā ar Fen Šui

Fen Šui meistari apgalvo, ka galvenā enerģija, kas kontrolē cilvēka dzīvi, slēpjas viņa mājās. Pareiza vide mājā var piesaistīt ne tikai Fortūnu, bet arī bagātību, mīlestību un laimi.

Austrumi tiek uzskatīti par veiksmes zonu dzīvoklī. Šajā mājas daļā būs noderīgi novietot lielu skaitu istabas augu. Viņi spēj attīrīt māju no visa negatīvisma un piešķirt spēcīgu pozitīvu auru, kas veicinās panākumus visos centienos.

Ir arī īpaši veiksmes simboli, ko var izmantot, lai dekorētu dzīvokļa austrumus:

  • Akvārijs ar zelta zivtiņu. Viņš palīdzēs visos finansiālos vai karjeras jautājumos. Iegādājoties šādu Fen Šui talismanu, jūs nekad neuzzināsiet par nepieciešamību un materiālajām grūtībām. Vēlamā zivju izvēle ir 9 zelta un 1 melna.

  • Hotey. Resnā vēdera smejošā dievība ienesīs mājā labklājību. Pirms došanās prom no mājas, paskatieties uz viņu ar smaidu, paglaudiet viņa vēderu, un visas dienas garumā jūs piedzīvosiet panākumus visos savos centienos.

Lasi arī: Kaimiņš pirmais izraka kartupeļus, pasauca uz savu zemes gabalu un palielījās ar veidu, kā padarīt augsni auglīgu

Lasi arī: Lūk ko slēpj kārdinošā oga! Jūs to vairs neiegādāsieties, redzot to mikroskopā…

 

  • Pakavs. Šis simbols ir izplatīts ne tikai Fen Šui. Tas ir pazīstams daudzu tautu paražās un zīmēs. Pakavs, kas karājās virs ārdurvīm ar galiem uz augšu, simbolizē pilnu kausu un piesaista mājai veiksmi.

Fen šui ir sena prakse, kurai ir sekotāji visā pasaulē. Cilvēki ir radījuši šo mācību gadsimtiem ilgi un ir spējuši precīzi noteikt, kā piesaistīt veiksmi. Tāpēc ir vērts ņemt vērā padomu Fen Šui jomā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment