Kaimiņš pirmais izraka kartupeļus, pasauca uz savu zemes gabalu un palielījās ar veidu, kā padarīt augsni auglīgu

Kā iegūt labu ražu savā zemes gabalā? Izaugušie dārzeņi un augļi ir savākti, kas nozīmē, ka ir nepieciešams sagatavot augsni ziemai un tai sekojošajai sējas sezonai. Ir pilni noteikumu kopumi, kas palīdzēs iesācējiem dārzniekiem. Šajā rakstā mēs uzzināsim, kuri padomi ir visefektīvākie un kam nevajadzētu tērēt savu laiku.

Kā iegūt labu ražu

Pirmais un, iespējams, vissvarīgākais noteikums ir augsnes sagatavošana ziemai. Neatstājiet zemē kartupeļu pārpalikumus vai citus dārzeņus. Viena lieta, ja nepamanījāt dažus kartupeļus, un pavisam kas cits, ja šādu pārpalikumu ir daudz un tie tika atstāti ar nolūku. Tas attiecas arī uz dažādām nezālēm. Tie ir tīri jānoņem, un pēc tam augsne ir jāatbrīvo.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: esiet gatavi atteikties no kaut kā, lai tā vietā nāktu, labākas finansiālās iespējas

Lasi arī: Pāvela Globas prognozes nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: daudzus šajā nedēļā sagaidīs liktenīgi notikumi!

Turklāt pieredzējuši dārznieki iesaka rūpēties par regulāru augseku. Tas ir svarīgs punkts, jo zeme izdala daudzus noderīgus elementus stādīto dārzeņu nākotnes augļos. Šī iemesla dēļ tās resursi ir izsmelti un nākamgad laba raža var arī nebūt gaidāma. Ir svarīgi zināt, kuru kombināciju vislabāk organizēt ar pareizu augseku.

Piemēram, pēc kartupeļiem ieteicams stādīt burkānus, sīpolus, ķiplokus vai pupiņas. Pēc burkāniem – tomāti, baklažāni, kāposti. Pēc kāpostiem – gurķi, ķirbis, burkāni. Internetā ir daudz noderīgu grāmatu, kas palīdzēs detalizēti izpētīt augsekas būtību. Tas ir ļoti svarīgi jūsu ražas labklājībai.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment