Kā plānot laiku no 26. jūlija līdz 8. augustam, lai uzlabotu savu dzīvi un kāpēc jāgatavojas gaidāmajam spoguļdatumam

Kas sagaida ikvienu cilvēku 2024. gada augustā

Daudzi eksperti 2024. gadu sauc par karmas gadu. Šis ir gads, kad visa patiesība un taisnīgums nāk virspusē. 2024. gada 8. augusts ir trīs enerģiju diena.

Pirmā enerģija ir karmiskā attīrīšana, taisnīguma līdzsvara atjaunošana. Šis ir laiks, kad vislabāk pielāgot savus plānus un vēlmes. Un visbiežāk Visums pats izlemj, kā vislabāk pielāgot mūsu tālākos soļus.

Otrā enerģija ir mūsu plānu sekas. Visam ir savs cēlonis un sekas. Šajā dienā Visums atceļ visus plānus, kas ir pretrunā ar dabas un evolūcijas likumiem.

Trešā enerģija ir likteņa līkloči. Kad mūsu dzīve var krasi mainīties.

Laika posmā no 8. līdz 30. augustam darbosies Karmiskais koridors. Tas sola lielas pārmaiņas katra cilvēka dzīvē. Piemēram, darbā var sākties neplānotas pārbaudes.

Var parādīties iepriekšējo periodu kļūdas. Šajā laika posmā darbā jābūt īpaši uzmanīgam. Finanšu sektorā tiks atjaunots līdzsvars starp ienākumiem un izdevumiem.

Jums var tikt atdots sen aizmirsts parāds, un jūs varat saņemt prēmiju par labu darbu. Veltiet laiku, lai sakārtotu budžetus. Labs laiks mājas grāmatvedības studijām. Tam ir svēta nozīme.

Intuitīvi šajā laika periodā cenšamies atrisināt visus savus juridiskos jautājumus, dokumentu iegūšanu vai sakārtošanu. Piemērots laiks pārdomām par savu dzīvi un karjeru.

Vai esat izvēlējies sev pareizo dzīvi? Šis periods ir piemērots jaunu projektu plānošanai, kas var atdzīvoties, ja tie jums patiešām ir svarīgi.

Mēģiniet šajā laikā saglabāt mieru un nekautrēties. Viss jums izdosies vislabākajā veidā, ja dzīvosiet pareizu, godīgu dzīvi.

Leave a Comment