Kā plānot laiku no 26. jūlija līdz 8. augustam, lai uzlabotu savu dzīvi un kāpēc jāgatavojas gaidāmajam spoguļdatumam

Planētu Jaunais gads sākas 26. jūlijā. Šis notikums ir labi atspoguļots seno maiju rakstos. No 26. jūlija līdz 8. augustam ir īpašs laika posms.

Šim periodam katrai zodiaka zīmei ir svēta nozīme. Šodien mēs pastāstīsim, kā plānot šo laika periodu, lai padarītu savu dzīvi labāku.

Katru gadu 26. jūlijā Lauvas zvaigznāja svēto vārtu atvēršanas brīdī sākas kosmiskais Jaunais gads. Šajā dienā nav ieteicams uzsākt jaunas lietas un veidot ilgtermiņa plānus.

Vislabāk šajā dienā analizēt savu pagātni, apgūt mācības un gūtās situācijas. Mēģiniet šajā dienā ieklausīties sevī, atlaidiet pagātnes situācijas un aizvainojumus.

Tām vajadzētu būt reālām darbībām, lai analizētu gūtās mācības. Varat pat pierakstīt, kas ar jums notika pēdējā gada laikā kopš pagājušā gada jūnija. Tādējādi būs vieglāk analizēt savu dzīvi.

Augusta svētā nozīme visiem cilvēkiem

Nākamais sākas gada enerģiskākais periods. Šis periods ilgs no 26. jūnija līdz 12. augustam. Šajā laikā Saule atrodas Lauvas sirdī.

Šīs dienas vislabāk izmantot, lai pamodinātu iekšēja prieka un sevis mīlestības stāvokli. Šajā periodā ir labi plānot romantisku piedzīvojumu savai otrajai pusei.

Vai varbūt tieši šajā periodā jūs satiksit savu mīlestību. Šis ir laiks radošumam, svētkiem un svinībām. Labvēlīgs periods laulībām un savstarpēju jūtu izpausmei.

8. augustā labestīgais Lauva atver savus pārpilnības vārtus. Labvēlīga diena, kurā ir labi izteikt vēlmes, veidot plānus un paziņot par saviem nodomiem Visumam. 2024. gadā 8. augusts ir īpaši nozīmīga diena.

Šajā dienā Saule ierindojas zvaigznē Sīriuss. Šī ir sievišķīga zvaigzne. Senatnē šo dienu sauca par divu sauli. Un šogad tā ir arī trīs astoņnieku jeb lielās karmiskās nodarbības diena.

Tieši 8. augustā atveras Lielās karmiskās attīrīšanas un atmaksas koridors. Katrs saņems atbilstoši saviem nopelniem un iepriekš paveiktajiem darbiem.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment