Aukstā šokolādes kūka bez cepšanas, olām un sviesta: saldummīļu glābiņš karstā laikā!

Ja ārā ir vairāk par 25 grādiem, nav vēlmes atkal ieslēgt cepeškrāsni. Tad saldummīļi var pagatavot kūku no saldā krējuma un cepumiem bez cepšanas ar šokolādi un iebiezināto pienu.

Šim desertam ir pietiekami daudz sastāvdaļu: jums ir cepumi pamatnei, žāvētas plūmes, valrieksti un dzērvenes. Tātad garša būs ļoti bagāta un bagāta. Nu, ja vēlaties mazliet mazāk salduma, vienkārši ņemiet cepumus. Tas radīs mazāk kaloriju.

Kūka no krējuma un cepumiem bez cepšanas

Pamats

Sastāvdaļas

120 g cepumi (cepumi, smilšu kūka, biskvīta kūka)

350 g iebiezinātā piena

30 g baltās šokolādes

20 g žāvētas plūmes

30 g valriekstu

20 g žāvētu dzērveņu

Krēms

Sastāvdaļas

200 g 20% ​​skāba krējuma

100 ml piena

5 g želatīna

40 g pūdercukura

15 g kakao pulvera

30 g tumšās šokolādes

Dekorācija

Sastāvdaļas

Šokolādes skaidiņas pēc garšas

Sagatavošana

Izņemiet cepumus, kurus izmantosiet. Sasmalciniet tos, pēc tam pievienojiet sasmalcinātas žāvētas plūmes, dzērvenes, sasmalcinātus riekstus un sasmalcinātu šokolādi. Visu samaisa.

Pievieno vārītu iebiezināto pienu. Visu vēlreiz samaisa. Izņem apaļu cepamformu, izklāj to ar pārtikas plēvi un piepilda ar iebiezinātā piena un cepumu maisījumu. Labi saspiediet to.

Atsevišķā traukā ievietojiet skābo krējumu, pūdercukuru, kakao pulveri un šokolādi. Visu kārtīgi samaisa.

Izšķīdiniet želatīnu pienā. Uzkarsē, līdz pilnībā izšķīst. Tagad piena maisījumu ielej saldā krējuma maisījumā un visu kārtīgi samaisa. Ielejiet jauno maisījumu uz garozas, kas atrodas cepšanas traukā. Gandrīz gatavo kūku liek ledusskapī.

Lasi vēl: Es nekad neesmu redzējusi lielākus tomātus: divi gudri triki – ir arī daudz augļu, es ar prieku dalos

Pēc 2 stundām, kad kūka faktiski ir ieguvusi formu, izņem to un pārkaisa ar šokolādes skaidiņām. Pēc tam atkal ielieciet ledusskapī uz 7 stundām vai vēl labāk uz nakti. Izņemiet to, noņemiet plēvi: kūka ir gatava!

Kopumā, kā redzat, nekas sarežģīts. Ja karstums ir pilnībā beidzies, iesakām pirms pasniegšanas izrotāt kūkas virspusi ar veselām svaigām zemenēm no ledusskapja.

Daži ir radikālāki un vienkārši pasniedz kūkas šķēli un saldējuma karoti uz viena šķīvja. Nu, piparmētras zariņš noteikti nekaitēs.

Novēlam darbīgu vasaru!

Leave a Comment