Kā rīkotos katra zodiaka zīme, ja nejauši aizcirstos mājas durvis

Svari

Dosies meklēt palīdzību. Viņi ir stingri pārliecināti, ka viena galva ir labi, bet vairākas (īpaši, ja šīs vairākas ir labi draugi) ir labāk!

Skorpions

Paļausies tikai uz saviem spēkiem. Viņš nesteigsies pēc urbja vai cirvja, nedz arī kāps pa balkoniem kā iesācējs alpīnists. Viņš atcerēsies visas savas parapsiholoģiskās spējas un mēģinās teleportēties tieši uz dzīvokli, apejot durvis.

Strēlnieks

Vienkārši aizmirsīs par slēgto dzīvokli un dosies pastaigā. Kāpēc ielauzties? – viņš teiks pats sev un viņam būs taisnība: visi radinieki drīz atgriezīsies no darba ar savām atslēgām un atvērs mānīgo slēdzeni. Un spaini pagaidām var atstāt pie kāda laipna kaimiņa.

Mežāzis

Mēģinās apgūt atslēdznieka prasmi, cītīgi darbinādams no kaimiņa paņemto matu sprādzīti tik neveiksmīgi aizcirstajās durvīs. Un pacietības viņam pietiks pat tad, ja iestāsies dziļa nakts un mēness gaisma spīdēs logā …

Ūdensvīrs

Viņš dosies pie pazīstama atslēdznieka un izvirzīs viņa priekšā grūtu uzdevumu – atvērt durvis, neizlaužot pašu slēdzeni. Ūdensvīrs tic, ka pretēji visiem loģikas likumiem var notikt pat pats neticamākais.

Zivis

Apsēdīsies uz paklājiņa pie aizvērto durvju sliekšņa, uzliks spaini un cieši pieķersies lūgšanām… turklāt skaļām, un turklāt visiem iespējamiem spēkiem – Visumam, Dievam utt. Zivis tic, ka viņu lūgumus kāds sadzirdēs un kāda laipna dvēsele palīdzēs atvērt durvis. Tikai tik ilgi, kamēr kaimiņi neizsauks policiju……

Leave a Comment