Kā ritenis uzlabo seksuālo dzīvi. 12 iemesli pavasarī pārsēsties uz velosipēda

Lieliski palīdz atbrīvoties no stresa

Ikdienas problēmas mēdz būt nogurdinošas un var paaugstināt jūsu stresa līmeni, atstājot milzīgu ietekmi uz prātu un ķermeni. Atrašanās uz ielas un svaigā gaisā nekavējoties ļaus jums justies labāk. Pilnībā koncentrējaties uz pareizu un enerģisku pedāļu mīšanu un atbrīvojaties no negatīvajām domām. Velosipēds patiešām ir burvju līdzeklis stresa un trauksmes noņemšanai.

Kontrolē apetīti

Lielbritānijas Sarejas universitātes pētījums rāda, ka braukšana ar velosipēdu palīdzēs jums kontrolēt pārtikas patēriņu. Šis fiziskās aktivitātes veids palīdzēs samazināt ēdiena patēriņu ikdienā. 60 minūšu ilgs brauciens ar divriteni aktivizē hormonus, kuri samazina izsalkuma sajūtu.

Palielina jūsu enerģiju un padara laimīgākus

30 minūšu ilgs brauciens ar velosipēdu dienā – tas ir viss, kas jums vajadzīgs, lai palielinātu savu enerģētisko līmeni, neizmantojot citus stimulatorus tādus kā kafija. Jūs kļūdāties, ja uzskatāt, ka fiziskā aktivitāte izsmels jūsu spēkus. Tieši otrādi – tā stimulēs jūs un sniegs jums vairāk enerģijas, lai paveiktu savus ikdienas uzdevumus. Tā dēvēto laimes hormonu atbrīvošanās ļauj jums
justies laimīgākam un vairāk motivētam.

Veicina sirds muskuļa Vese***as uzlabošanos

Pierādīts, ka braukšana ar divriteni samazina sirds un As**svadu slimību risku. Tā stabilizē As**sspiedienu un samazina iespēju piedzīvot sirdslēkmi.

Aizsargā jūsu potītes un locītavas

Velosports ir sirds un As**svadu vingrinājums, kas izraisa mazāku berzi uz locītavām, nekā skriešana vai aerobika. Iespējas iegūt traumu ir minimālas, ja ņem vērā, ka ejot palielinās varbūtība iegūt ceļu traumas. Ja jums ir kaut kādas problēmas ar ceļiem, nav nekādu šaubu, ka braukšana ar velosipēdu ir īstā lieta, ar ko nodarboties.

Kvalitatīvāks miegs

Kvalitatīvs miegs ir lieta, kas jums noteikti jāsaņem, lai izskatītos mundri un zaudētu liekos kilogramus. Eksperti gan iesaka nebraukt ar velosipēdu vismaz četras stundas pirms nakts miera.

Uzlabo koncentrēšanās spēju un stimulē jūsu smadzenes

Sagurumu, ko jūs jūtat pēc tam, kad esat piecēlušies no gultas, var viegli uzveikt ar neilgu braucienu ar velosipēdu, kas ievērojami uzlabo As**sriti, smadzeņu darbību un koncentrēšanās spēju. Velosports palīdzēs jums labāk sakārtot domas un novērst “smadzeņu aizsērēšanu”.

Ļauj jums izskatīties jaunākiem

Velosports ne tikai uztur jaunu jūsu garu, bet arī ļaus jums izskatīties jaunākiem. Fakts, ka jūs patiešām gūstat baudu, braucot ar velosipēdu, izraisīs smaidu jūsu sejā.

Lasi vēl: Padomi, kā izvēlēties savu īsto velosipēdu vasaras sezonai

Velosports ir lieliska sociālā un ģimenes nodarbe

Viena labākajām velosporta īpašībām ir tā, ka jūs varat ar to nodarboties gan patstāvīgi, gan labā kompānijā. Velo izbraucieni ir lieliska sociālā aktivitāte, kas ļauj pavadīt laiku ar draugiem un ģimeni. Un pats galvenais – tas ir bez maksas. Jums nevajag tērēt daudz naudas, lai gūtu gandarījumu un pavadītu laiku ar tiem, kurus jūs mīlat. Velosports ir sports visai ģimenei.

Velosports uzlabo jūsu seksuālo dzīvi

Divriteņa izmantošana ne tikai liks jums justies pievilcīgākiem, bet arī līdzsvarot dzimumhormonus jūsu ķermenī. Pētījumi rāda, ka pastāv saistība starp fiziskajām aktivitātēm un dzimumhormoniem tādiem kā testorons. Sievietēm, kas ir labā fiziskā formā, menopauze iestājas vēlāk. Galu galā – tas, kas nāk par labu jūsu sirdij, dod labumu arī jūsu seksuālajai dzīvei.

Pārvietošanās ar velosipēdu samazina gaisa piesārņojumu

Pārvietojieties ar divriteni, jūs aizsargāsiet apkārtējo vidi uz gaisa piesārņojuma samazināšanas rēķina. Jūs arī ieekonomēsiet laiku un naudu, izmantojot savu velosipēdu, kā arī izvairīsieties no satiksmes sastrēgumiem.

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment