Kā saknes čakra ir saistīta ar naudu, izdzīvošanas un pārpilnības problēmām!

No 7 galvenajām čakrām ķermenī saknes čakra ir visciešāk saistīta ar naudas jautājumiem, izdzīvošanas un pārpilnības problēmām!

Informācija, ko mēs turam šajā enerģētiskajā centrā, nosaka, kā mēs piesaistām un sadalām finanšu bagātību, kā mēs saistāmies ar darbu un karjeru, un kā mēs uzticamies un kā mēs dzīvojam dzīvē.

Kad mūsu sakņu čakru līdzsvaro mūsu pašu enerģija un informācija, kas iet caur to, mēs jūtamies savienoti ar zemi, uzticamies, un mēs zinām, kā rūpēties par sevi finansiāli. Šis pamatojums sniedz pamatu atlikušajām sešām čakrām.

Dziedināšana un sakņu čakras līdzsvarošana

Sakņu čakra vai pirmā čakra atrodas mugurkaula pamatnē. Tā rotē un vibrē ar noteiktu frekvenci. Pirmā čakra ir tieši saistīta ar iezemējuma vadu, kas plūst uz planētas centru, radot savienojumu ar zemi, kas atbalsta cilvēku, lai atbrīvotos no spriedzes, emocijām, problēmām un ārējās enerģijas.

LASI ARĪ: Horoskops 20. aprīlim – brilliantas idejas, kas novedīs līdz lieliskiem panākumiem!

Kad jūsu čakra ir līdzsvarota, jūs jūtaties droši. Jūsu izdzīvošanas instinkti ir neskarti, un jūs varat viegli tikt galā ar finansiālām problēmām. Ja šī čakra nav līdzsvarota, jums var rasties problēmas ar uzticēšanos, finanšu problēmas un nedrošības sajūtu.

Šeit ir trīs vienkārši instruments, kas palīdzēs jums tikt galā, dziedēt un tīrīt jūsu saknes čakru.

1. Izmantojiet savu čakra apzināti

Saprotot, ka jums ir čakra, caur kuru plūst enerģija, jūs uzturēiet un izmantosiet to.

2. Dziediniet savu čakru ar mīlestību

Tīra mīlestība ir augsta vibrācija, kurai jāpavada jebkura dziedināšana. Aizveriet acis un garīgi pieskarieties mīlestības vibrācijai.

Var palīdzēt domāt par kādu vai kaut ko, kas jums patīk, bet tad tikai koncentrējieties uz mīlestības sajūtu, jo tas plūst caur jūsu sirdi un ķermeni. Noved šo mīlošo enerģiju uz saknes čakru.

3. Attīriet savu čakru ar savu būtību

Ar visu savu garīgo enerģiju, jūsu čakrās nav vietas kāda informācijai, pārliecībai vai spriedumam. Aizveriet acis, atrodiet savu centru un sasveicinieties ar sevi kā garīgu būtni.

Tad pārvietojiet visu savu apziņu savas pirmās čakras centrā. Iedomājieties, ka jūs esat garīga būtne, kas atrodas šīs enerģijas centra vidū. Pievērsiet uzmanību tam, kas notiek šajā čakrā.

avots: esotericblog

Leave a Comment