Kā sievietei aizsargāt savu auru no skaudības un naida. Praktiski padomi

Pirmais
Piemēram, dievkalpojums baznīcā, ko dēvē par četrdesmit dienu aizlūgums par veselību. Tas ir aizlūgums, ko pareizticīgo baznīca veic katru dienu četrdesmit reizes pēc kārtas.

Četrdesmit dienu aizlūgumu par veselību var pasūtīt ne tikai par savu tuvinieku veselību, it īpaši, ja cilvēks ir smagi slims, bet arī par to panākumiem, materiālo labklājību, dvēseles mieru.

Šo aizlūgumu var pasūtīt jebkurā baznīcā jebkurā brīdī. Jā, kaut arī to klasiski izpilda 40 dienas, taču to var pasūtīt uz ilgāku laiku – uz pusgadu vai gadu. Ieteicams to pasūtīt uz visu gadu, tādējādi aizsargājot sevi. Daudzus interesē, vai aizlūgumu labāk pasūtīt vienā baznīcā vai varbūt trijās? Pietiks ar vienu, bet, ja pasūtīsi trijās, septiņas, divpadsmit – nekas slikts nenotiks, tieši otrādi, būs tikai labāk.

Jāņem vērā, ka aizlūgums par veselību ir svarīga aizsardzības procedūras daļa, taču attīroties no negatīvajām enerģijām – tas ir tikai papildu pasākums. Ja ciet no nopietnām negatīvajām enerģijām, ar to nepietiks, kaut pasūtīsi desmit baznīcās.

Otrais.
Parasts spogulis. Maziņš. Apaļš, kvadrātveida, taisnstūrveida – nav svarīgi. Vienkārši ieliec to kabatā – krūšu kabatā, iekšējā kabatā, darba apģērbā, obligāti – ar stikla pusi uz āru, prom no sevis. Un viss. Vēl viens punkts tavā aizsardzībā.

Trešais. 
Parastu spraužamadatu komplekts. Lielas vai maziņas, nopērkamas daudzos veikalos, komplektos pa desmit. Atceries, vecmāmiņa bērnībā tādas lietoja pret “ļaunu aci”? Daudzi, kuriem ir sajūta “dzirdu zvanus, bet nezinu, kur tie ir”, arī nēsā spraužamadatas: “Runā, ka vajag, runā, ka palīdz.” Obligāti – apģērba iekšpusē un ar aso galu uz leju.

Godīgi sakot, no tā ir zināms labums, kaut arī ļoti niecīgs. Padari parasto spraužamadatu spēcīgāku.

Ņemam adatu saišķīti rokās un noskaitām lūgšanas (pēc izvēles – Tēvreizi, taču ar vienu reizi nepietiks. Vismaz trīs reizes. Jo vairāk, jo labāk. Vai arī lūgšanu komplektu: trīs reizes – Tēvreizi, 90.psalmu – trīs reizes. Lūgšanu Godājamam krustam – trīs reizes. Ticības simbolu – vienu reizi).

Un viss. Saišķīti sadali un turi šādu saspraudīti vismaz pie viena apģērba gabala. Nēsā nedēļu. Jebkurā vietā un jebkādā veidā. Nav būtiski – iekšpusē, ārpusē, ar aso galu uz augšu vai leju, uz sāniem, uz rietumiem, austrumiem, u.t.t. Galvenais, lai ir. Pēc nedēļas noņem un izmet. Pavisam vienkārši – ņem un izmet. Atkritumu spainī. Piespraud jaunu. Beidzās saspraudītes, pagatavo vēl. Vari arī izmantot visu saišķīti uzreiz un nesāt somiņā vai maksā. Ieliec mašīnas cimdu nodalījumā, darba galdā, zem letes. To pietiks vismaz mēnesim. Pēc atkal – izmet, pagatavo jaunas un liec tām “strādāt”.

Ceturtais.
Šai metodei ir liela aizsardzības enerģija. Ir tāda lūgšana – 90.psalms. To līdzi karā ņēma karavīri, vecmāmiņas to pārrakstīja vectētiņiem, un viņi to ņēma līdzi uz fronti.

Tad, lūk, to vari darīt arī tu. Paņem burtnīcas lapu un ar roku uzraksti šīs lūgšanas tekstu. Rakstot, šajā lapiņā, rindiņās ieliec domas, proti, domā par to, no kā tev ir vissvarīgāk saņemt aizsardzību – no skaudības, ienaidnieku vajāšanas, draudiem dzīvībai, u.t.t.

Svarīgi ir rakstīt ar roku, nevis izdrukāt. Ar to tu ieliksi savu spēku un enerģiju. Bet ar domām – izveidosi „tehnisko uzdevumu”. Enerģijas un informācijas apvienojums ir bioenerģētiskās maģijas pamats.

Pēc tam lapiņa ir jāsaloka, jāsarullē un droši jāaptin ar līmlenti Tev nevajadzēs to pēc tam atvērt vai pārrakstīt. Sainītī var pievienot vīraka gabaliņu vai mazu krustiņu, tas arī piešķirs papildu spēkus tavai aizsardzībai.

Ja tu esi citas reliģijas pārstāvis – tā nav problēma. Pārraksti sūras no korāna vai vārsmas no Toras un tev būs aizsardzība. Domāju, ka Allāhs un Dievs neapvainosies.

Taču viena lūgšana ir labi, bet vairākas – vēl labāk. Ja pārrakstīsi ne tikai 90.psalmu, bet arī Tēvreizi, lūgšanu Godājamam krustam un Ticības simbolu, tad ar šādu komplektu vari atbrīvot sevi ar no nopietnākām problēmām, tostarp noskaudumu.

Patērēsi divdesmit minūtes vairāk, iztērēsi nevis vienu lapiņu, bet divas, un būs arī lielāks labums.

Un vienkārši nēsā līdzi. Vadā līdzi mašīnā. Turi darbā. Bez pārtraukuma. Kamēr nepazaudēsi, nenoslīcināt mazgāšanas laikā vai nesaplīsīs. Ja vēlies, pēc gada var atkārtot…

Lūk. Viss nav tik slikti un sarežģīti. Pret dranķībām ir vieglāk cīnīties savlaicīgi, nekā pēc tam no tām tikt vaļā, nervozējot un saucot palīgā.

Viss būs labi. Ar dievpalīgu!

Tēvreize
Mūsu Tēvs debesīs,
Svētīts lai top Tavs vārds,
Lai nāk Tava valstība,
Tavs prāts lai notiek
Kā debesīs, tā arī virs zemes.
Mūsu dienišķo maizi dod mums šodien
Un piedod mums mūsu parādus,
Kā arī mēs piedodam saviem parādniekiem.
Un neieved mūs kārdināšanā,
Bet atpestī mūs no ļauna,
Jo Tev pieder valstība, spēks un gods
Mūžīgi mūžos.
Āmen!

Lūgšana Godājamam krustam 
Lai augšāmceļas Dievs, un izklīst Viņa ienaidnieki, un lai Viņa nīdēji bēg no Viņa vaiga. Kā izgaist dūmi, tā lai izzūd, kā vasks kūst ugunī, tā lai iet bojā dēmoni Dieva mīlošo priekšā, kas apzīmējas ar krusta zīmi un līksmībā sauc: esi sveicināts, Augstigodātais un Dzīvudarošais Kunga Krusts, kas aizdzen dēmonus ar mūsu Kunga Jēzus Kristus spēku, Kas pie tevis sists, ellē nokāpis un velna varu saminis, un dāvinājis mums tevi, Savu Godāto Krustu, ikkatra ienaidnieka padzīšanai. Ak, Augstigodātais un Dzīvudarošais Kunga Krusts, palīdzi man līdz ar Svēto Valdnieci, Dievadzemdētāju Jaunavu un ar visiem svētiem mūžīgi. Āmen.

Ticības simbols 
Es ticu uz vienīgo Dievu Tēvu Visavaldītāju, debesu un zemes, visu redzamo un neredzamo lietu Radītāju. Un uz vienīgo Kungu Jēzu Kristu, Dieva Dēlu Vienpiedzimušo, Kas no Tēva dzemdināts pirms visa mūža. Gaisma no Gaismas, Īstens Dievs no Īstena Dieva, dzemdināts, neradīts, ar Tēvu vienādas būtības, ar Viņu viss ir tapis. Kas mums, cilvēkiem, par labu un mūsu pestīšanas labad ir nokāpis no debesīm un ieņemts miesā no Svētā Gara un Jaunavas Marijas, un tapis cilvēks. Arī krustā sists mūsu labad pie Pontija Pilāta un cietis, un aprakts. Un augšāmcēlies trešā dienā pēc Rakstiem. Un uzkāpis debesīs un sēž pie Tēva labās rokas. Un atkal nāks godībā tiesāt dzīvos un mirušos, un Viņa Valstībai gala nebūs. Un uz Svēto Garu, Kungu, Kas dzīvu dara un no Tēva iziet, un līdz ar Tēvu un Dēlu ir pielūdzams un augsti slavējams, Kas runājis caur praviešiem. Uz vienīgo Svēto, Biedroto un Apustulisko Baznīcu. Es apliecinu vienu vienīgu kristību par grēku piedošanu. Es ceru uz mirušo uzmodināšanu. Un nākamā mūža dzīvošanu. Āmen.

Avots: “mirror-venus.ru”

Leave a Comment