Kā Tavu garastāvokli ietekmē mēness atrašanās dažādās Zodiaka zīmēs

Mēness Auna zīmē

Mēness Auna zīmē cilvēkos rada agresivitāti, impulsivitāti, tieksmi riskēt. Parādās pārdrošas idejas un plāni. Šajā laikā cilvēkiem ir lielāka nosliece uz konfliktiem nekā citās dienās. Emocionāla spriedze palielinās. Tieši Auna dienās ļoti daudzi parāda bezbailību un gatavību uz krasu rīcību. Vismaigākais cilvēks šajās dienās var kļūt ass un rupjš. Iespējams, ka šajā dienā domātās domas materializēsies, tāpēc ir jādomā gaišas, labas domas.

Auna dienās jāatbrīvo sevi no svarīgiem darbiem, no sarežģītām vai ar sasprindzinājumu saistītām rūpēm, no fiziskas slodzes, nemēģiniet “ar pieri caursist sienu”, tāpat tas neizdosies. Vislabāk ir šīs dienas veltīt mierīgai atpūtai. Ieteicams nelietot alkoholu un būt uzmanīgam uz ceļa.

 

Mēness Vērša zīmē

Iepriekšējo dienu sasprindzinājums pakāpeniski noplok. Vērša dienās cilvēki jūtas mierīgi, droši un apmierināti. Mēs stingri stāvam uz zemes, jūtamies droši un zeme vairs nešūpojas zem kājām. Domas arī vairs tā nejoņo pa galvu kā tas bija Auna zīmē, reakcija kļuvusi gausāka, rodas zināma nosliece uz ietiepību. Domāšana arī ir palēnināta, tāpēc šajās dienās nav ieteicams slēgt lielus darījumus un parakstīt kontraktus.

Šajās dienās ir labi veikt mājas darbus, risināt ikdienas sadzīviskās problēmas.

 

Mēness Dvīņu zīmē

Mēness iegāja Dvīņu zīmē un visi sāk kļūst darbīgāki. Taču reizēm ir tendence pakļauties citu suģestijai un dažādām ietekmēm. Tas rada draudus, ka, ļaujoties mirkļa dziņai, var apjukt un izdarīt kļūdu. Šajās dienās parasti tiek izdarīti nevajadzīgi pirkumi, šķiests laiks nevajadzīgiem kontaktiem un nevajadzīgu pasākumu apmeklējumiem. Pēc tam pats cilvēks nevar saprast, kāpēc ir tur gājis.

Dvīņu dienās rodas vēlme kontaktēties ar citiem cilvēkiem. Tāpēc šajās dienās cilvēki labprāt dibina jaunas iepazīšanās. Vēlāk gan izrādās, ka puse no iegūtajiem paziņām nemaz nav vajadzīgi.

Pastiprinās emocionālais jūtīgums, uz visu tiek reaģēts vētraini, taču šīs emocijas ir virspusīgas, seklas. Bez apdomas cilvēks šķiež savu enerģiju uz vairākiem darbiem vienlaikus, lai pēc tam tos tikpat viegli atstātu nepabeigtus.

Šajās dienās ir labi doties ceļojumā, veikt īsus pārbraucienus vai vienkārši pārvietoties pa pilsētu, lai apmierinātu vajadzību pēc jauniem iespaidiem. Galvenais – nevajag sēdēt uz vietas un palikt vienam. Ir ieteicams tikties ar draugiem, radiem un paziņām.

 

Mēness Vēža zīmē

Vēža dienās cilvēki mēdz būt ļoti jūtīgi un viegli ievainojami. Cilvēks it kā ieraujas sevī, ieslīgst savā iekšējā pasaulē. Personīgie pārdzīvojumi kļūst svarīgāki par notikumiem ārpasaulē. Noskaņojums ir svārstīgs, zūd rīcības noturīgums.  Cilvēks viegli ļaujas iekšējo neapzināto impulsu acumirklīgai ietekmei, un tāpēc rīcība dažkārt ir neadekvāta.

Šajā laikā ir labāk nepieņemt lēmumus, ir jāuzmanās no nepārdomātiem soļiem. Sev jānodrošina tādi apstākļi, lai justos ērti. Vēža dienās vislabāk būtu gādāt par mājīgumu mājās. Tas netraucēs iedziļināties savā iekšējā pasaulē, kas šajās dienās kļūst spilgta un krāšņa.

 

Mēness Lauvas zīmē

Lauvas dienas rada pacilātu un možu garastāvokli. Cilvēkam šķiet, ka viņš visu var, ka jau pēc maza mirkļa visa pasaule būs pie viņa kājām. Rodas vēlme saņemt uzslavas, komplimentus. Neskopojieties teikt labus vārdus citiem, tad arī pretī saņemsiet to pašu.

Šīs dienas ir piemērotas svētku svinēšanai, jautrībai. Veiksmīgi organizēt prezentācijas pasākumus. Ieteicams eleganti ģērbties, sakopt sevi un doties uz vietu, kur ir daudz cilvēku un valda svētku noskaņa: uz teātri, koncertu vai ciemos. Šajās dienās cilvēki pievērš lielu uzmanību ārienei, apģērbam. Tas kā izskatāties, noteikti tiks pamanīts. Tāpēc jābūt uzdevuma augstumos, lai atstātu par sevi labu iespaidu.

Mēness Jaunavas zīmē

Jaunavas dienās cilvēki kļūst praktiski, racionāli un pedantiski. Viņi cits citam piesienas sīkumu dēļ, bet palaiž garām neievērotu galveno. Šajās dienās ļoti viegli saķildoties tādu nieku dēļ, kuri nav pelnījuši ne vismazāko uzmanību. Taču Jaunavas dienā šie sīkumi šķiet ļoti nozīmīgi. Laikā, kad Mēness ir Jaunavas zīmē, cilvēki kļūst disciplinētāki, viegli veicas darbi, kam nepieciešama liela precizitāte, vērīgums un koncentrēšanās. Jaunavas dienās visi darbi tiek darīti lēnām, bez steigas un rūpīgi. Taču, šajās dienās var veikt tikai mazsvarīgus ikdienas darbus, jo lieliem, globāliem darbiem var pietrūkt nojautas, intuīcijas un spējas paredzēt turpmākās sekas. Tāpēc Jaunavas dienās ir labāk neķerties klāt lieliem projektiem un riskantiem pasākumiem. Ieteicams veikt darbietilpīgu, apnicīgu un monotonu darbu. Tas padosies vieglāk nekā citās dienās.

 

Mēness Svaru zīmē

Mēness Svaru zīmē noskaņo uz mieru un harmoniju. Samazinās konfliktu iespējamība, cilvēks viegli ļaujas kompromisiem un atrod kopēju valodu ar citiem cilvēkiem. Tāpēc Svaru dienās ieteicams izlīgt ar tiem, ar kuriem bijāt saķildojušies. Tagad to varēs izdarīt vienkāršāk – būs viegli piedot un saprast citam citu.

Šajās dienās cilvēki piešķir lielāku vērību ārējiem pieklājības noteikumiem un etiķetes normām, tāpēc ir patīkami kontaktēties vienam ar otru. Ir zudusi interese iesaistīties strīdos vai darīt kādam pāri. Noskaņojums ir stabils.

Vienlaikus Mēness Svaru zīmē piešķir zināmu neizlēmību un noslieci uz šaubīšanos. Šajās dienās ir grūti pieņemt svarīgus lēmumus, ir grūti izdarīt izvēli. Tāpēc svarīgu lēmumu pieņemšanu jāatliek līdz labākam laikam. Bet Svaru dienu jāveltī attiecību nokārtošanai, kopīgu risinājumu meklēšanai, pārrunām, saskarsmei, kam nepieciešama diplomātija.

 

Mēness Skorpiona zīmē

Emocionālais uzbudinājums pastiprinās. Pieaug histēriskums un sasprindzinājums. Viegli ļaujamies sīkām un lielām kaislībām. Šajās dienās parasti cilvēki ir neapmierināti gan ar sevi, gan ar apkārtējiem. Visu un visus redz melnā krāsā. Rodas vēlēšanās savā dzīvē kaut ko krasi mainīt.  Šai vēlmei nevajag ļauties, jo to rada pieaugusī atkarība no krasajām noskaņojuma svārstībām.

Skorpiona dienās cilvēki kļūst nervozi, drūmi, vieglāk aizkaitināmi. Vienlaikus palielinās jūtīgums. Šajās dienās dzīvi redz no sliktās puses. Taču dažkārt tas nāk par labu: pamanījuši savā dzīvē kaut ko sliktu, var laikus to labot.

Šajās dienās lēmumus labāk nepieņemt, nevajag spert arī kategoriskus soļus. Ir vēlams nodoties klusai, mierīgai pašanalīzei un savu trūkumu novēršanai. Kad būsim kaut nedaudz sevi pilnīgojuši, arī pasaule nešķitīs tik drūma.

 

Mēness Strēlnieka zīmē

Pēc drūmajām Skorpiona dienām iestājas miers. Cilvēki tiecas pēc kārtības un stabilitātes, viņi kļūst likumpaklausīgi un mierīgi. Šajās dienās rodas vēlme saņemt padomus, ieteikumus, pildīt noteikumus, ievērot režīmu. Šajā brīdī ir vajadzīgi skolotāji un aizbildņi. Taču dažiem gribas mācīt citus un pašiem dot padomus.

Strēlnieka dienās palielinās interese par sabiedrisko dzīvi, rodas vēlēšanās ieņemt noteiktu stāvokli sabiedrībā, nostiprināt dzīves pamatu, sakārtot savu dzīvi.

Šis ir labākais laiks sekmīgam pedagoģiskajam darbam, labprāt mācamies paši un mācām citus. Šis ir labvēlīgas dienas jaunu zināšanu un jaunu iemaņu apguvei, kā arī zināšanu izplatīšanai. Ja jums šajās dienās kaut ko jautā vai prasa padomu, – atbildiet, dodiet padomu, palīdziet atrast atbildi, tas spīdoši padosies. Taču, ja neprasa, ar saviem padomiem nevajag uzbāzties. Labāk pats kādam paprasiet padomu.

 

Mēness Mežāža zīmē

Emocionalitāte aiziet otrajā plānā. Pirmajā vietā izvirzās pienākuma apziņa un atbildība. Šajās dienās rīcību diktē vienīgi lietderīguma apsvērumi, tiek noraidītas īslaicīgas vēlmes un kaprīzes. Piemēram, Mežāža dienās cilvēks nekad neļausies kārdinājumam nopirkt skaistu nieciņu vai lieku porciju saldumu. Tiks nopirkts tikai tas, kas šajā brīdī ir strikti nepieciešams.

Šajās dienās cilvēki var būt vienaldzīgi un pat nežēlīgi cits pret citu, jo viņiem samazinās spēja just līdzi un pārdzīvot citu bēdas un problēmas. Tas pats attiecas ne tikai uz citu bēdām un problēmām, bet arī uz savējām. Mežāža dienās cilvēks nav tendēts žēlot ne sevi, ne arī citus.

Šajā laikā lielā mērā klausām loģiskajam prātam. Tāpēc vislabāk ir nodoties profesionālajai darbībai, kas nav saistīta ar mākslu un jaunradi, bet prasa precizitāti, noteiktību un stingru pienākuma izpildi. Ieteicams savest kārtībā darba vietu, salikt visu pa plauktiņiem, savā vietā.

 

Mēness Ūdensvīra zīmē

Ūdensvīra dienās vēlamies iekšēju brīvību un atraisītību. Emocijas atdzīvojas un sāk izpausties atklāti un brīvi. Šajā brīdī ir grūti paciest pat vismazāko spiedienu uz sevi. Par galveno mērķi kļūst iekšējā neatkarība. Šajās dienās gribas sevi palutināt – nopirkt kaut ko skaistu vai garšīgu. Un labprāt to atļaujamies. Mēs vēlamies kaut ko jaunu, speram negaidītus soļus, no dažiem cilvēkiem var sagaidīt visādas dīvainības.

Šajās dienās, cenšoties celt savu vērtību paša acīs un visiem demonstrējot savu brīvību un neatkarību, galvenais ir neļauties anarhijai, nenostādīt neveiklā stāvoklī apkārtējos.

Ūdensvīra dienās labi padodas reformas un visdažādākie eksperimenti, var ķerties pie visriskantākajiem projektiem. Sekmīgi tiek ieviestas pēkšņas idejas un jauninājumi. Tātad var riskēt – risks ir attaisnojums. Veiksme smaida azartspēlēs un loterijās. Šajās dienās ieteicams uzturēties cilvēkos, draugu, kolēģu un paziņu lokā. Klusa atpūta mājās jūs tikai nogurdinās.

 

Mēness Zivju zīmē

Mēness Zivju zīmē piešķir romantiskumu un sapņainību. Saasinās intuīcija, var rasties mistisks noskaņojums. Kad Mēness ir Zivju zīmē, mēs vairāk ticam visam brīnumainajam, noslēpumainajam, nesaprotamajam. Var pastiprināties reliģiozas jūtas, ir daudz vieglāk nekā parasti izprast notikumu, lietu un parādību apslēpto būtību. Cilvēki kļūst maigāki, laipnāki un pat sentimentāli. Šajā laikā gribas būt kopā ar mīļajiem cilvēkiem, teikt viņiem labus, jaukus vārdus.

Zivju dienās smalki un dziļi izjūtam dzeju, mūziku, visus mākslas darbus. Dvēsele alkst pēc estētiskiem pārdzīvojumiem. Tādēļ vēlams apmeklēt izstādi, muzeju, teātri vai gluži vienkārši palasīt dzejoļu krājumu, noskatīties iemīļotu filmu. Taču izteikti izklaidējoša māksla šīm dienām nebūs piemērota. Sirds alkst dzīvot līdzi, smalki un dziļi just. Tāpēc Zivju dienās iederas nopietna māksla, kas dvēselē atstāj dziļas pēdas.

 

Avots: maija.ucoz.lv

Leave a Comment