Kā tievē un diētas ievēro ekstraverti un introverti

1

Tikmēr introvertiem patīk vairāk būt mājās, kaut vai pie datora vai grāmatas, viņi ir disciplinētāki un viņiem vairāk rūp sava Vese***a. Viņi vieglāk pārkārtojas un pārdzīvo diētas un regulārāk nodarbojas ar fiziskām aktivitātēm. Un tas viss notiek tāpēc, ka viņi ir konsekventāki un mazāk emocionāli nekā ekstraverti.

Ekstravertiem ir sarežģītāk notievēt, jo viņi ir impulsīvāki, vairāk atkarīgi no sava noskaņojuma un no lielas līksmes var ātri pāriet uz depresīvām sajūtām un tas nozīmē – svītra pāri visām diētām, steidzami vajadzīgs kaut kas salds un kalorijām bagāts.

Lasi vēl: Tikai introverti cilvēki spēs saskatīt šajās bildēs paslēpto!

Turklāt ekstravertiem ir sarežģīti koncentrēties uz kādu vienu nodarbi. Ar visu savu atkarību no garastāvokļa, viņi ir spējīgi viegli ignorēt sabiedrības domas. Viņi ir mazāk organizēti un nenopietni attiecas pret likumsakarībām un nepieciešamību fiziski sevi nodarbināt regulāri.

Tomēr jāatzīmē – lai kādus secinājumus arī izdarītu zinātnieki, tas nenozīmē, ka līdz vēlamajam mērķim (lasi – vēlamajam svaram), nevajag sevī noslēgties un atteikties no sabiedrības. Visam jābūt ar mēru.

Avots: iylia.ru

veselam_la.lv

Leave a Comment