Kā tikt galā ar stresa sekām – padomi un idejas, kā sakārtot veselību

Pēc lielas stresa devas parūpējieties par sevi psiholoģiskā līmenī. Kā jūs zināt, ķermeņa garīgās un somatiskās funkcijas ir cieši saistītas. Ietekmējot psihi, mēs ietekmējam ķermeni un otrādi.

LASI ARĪ: 15 soļi uz vīrieša sirdi

Laimīga sajūta nodrošina atbilstošu serotonīna līmeni, kam ir lieliska ietekme uz virsnieru dziedzeri. Jums ir jārada šī sajūta sevī visos iespējamos veidos, mērķtiecīgi, kontrolēti. Un negaidiet, kamēr pats liktenis jums dāvās un pacels jūsu garastāvokli.

Labākā psihoterapija ir saruna ar draudzīgu cilvēku. Tā ir arī vislētākā terapija, kas ļauj atbrīvoties no stresa sekām.

Sarunas laikā neizmantojiet sarunu biedru kā vesti vai personu, kuru jūs varat vienkārši vainot problēmās. Parādiet cieņu pret viņu un tikai tad jūs saņemsiet līdzjūtību un jutīsieties atviegloti.

Sarunas laikā uzmanīgi klausieties sarunu biedru, uzziniet viņa uzskatus, domas. Esiet patiesi, neklusējiet, ja jums nepatīk kaut kas. Vienā vai otrā veidā jūs skaļi pastāstīsiet par savu pieredzi un tas jums palīdzēs.

LASI ARĪ: 5 Zodiaka zīmes, kuras gaida veiksme 2019. gada pavasarī!

Arī raudāšanai ir terapeitiskā iedarbība uz nervu sistēmu un viss ķermenis raud. Vienatnē ar sevi varat žēlot sevi un raudāt. Galvenais ir tas, ka raudāšana nekļūst histēriska.

Tad sāciet smaidīt. Paceliet lūpu stūrus mazliet, un smadzenes nekavējoties saņems informāciju, ka jūs esat mierīgs un apmierināts. Skaļi smiekli nosūtīs signālu uz smadzenēm, ka esat drošs.

Smiekli un smaids nestrādās tikai tad, ja tie būs pieraduši izsmiet vai būs mākslīgi.

Stresa ietekme uz ķermeni ir diezgan negatīva, ja jūs pastāvīgi paliekat tajā. Tāpēc ir svarīgi, spēt pārslēgties un atgūties. Pēc dabiskas reakcijas uz negatīvu stimulu, pamudiniet pozitīvu, radot pozitīvu notikumu vai noskaņojumu.

avots: takprosto

COMMENTS

Leave a Comment