Tas, kā tu raksti šos trīs burtus, atklāj iepriekš nezināmus faktus par tavu personību!

 

“L” burts

1

Ja šādi raksti “l” burtu, tas parāda to, ka tev dzīvē ir lielas nākotnes cerības un sapņi. Tā tik turpini dzīvot, jo optimisms ir tas, kas tevi dzīvē ved uz priekšu.

2

Šādi rakstīts “l” burts nozīmē to, ka tavi sapņi un cerības ir sagrauti. Ir pienācis laiks dzīvē ko mainīt, saņemties un nedomāt tikai par negatīvajām lietām. Dzīvei ir daudz, ko piedāvāt, ja tu pats tam ļausi notikt.

Lasi vēl: Neparasts personības tests, kas atklās patiesību par taviem dzīves uzskatiem

“T” burts

1

Šādi rakstīs “t” burts var liecināt par ļoti jūtīgu cilvēku. Iespējamas noslieces uz paranoju. Šādam cilvēkam jācenšas nebaidīties no visa, ko piedāvā pasaule – vairāk spontanitātes un mazāk uztraukumu par negatīvām sekām.

1

Šādi rakstīts “t” burts atklāj to, ka tu esi apzinīgs, disciplinēts un tev piemīt ļoti laba paškontrole. Lai arī šīs īpašības ir labas, dažkārt būtu ieteicams “iziet no rāmjiem”, lai dzīve kļūtu mazliet interesantāka.

“I” burts

1

Šāds punkts uz “i” norāda to, ka tev nepatīk nekārtība un tu pievērs uzmanību detaļām. Tev ir svarīgi, lai viss būtu savās vietās – gan apkārtējā vidē, gan arī galvā.

1

Šāds punkts uz “i” nozīmē to, ka tu esi ļoti rotaļīgas dabas. Tas nenozīmē, ka noteikti esi bērnišķīgs, bet tev piemīt izteikts dzīvesprieks un tevī nekad “nenomirst” iekšējais bērns. Tev patīk izcelties pūļa vidū, kā arī izpaust savu radošumu.

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment