Kā Urāns ietekmē katru zvaigžņu zīmes pārstāvi: dažu diezgan pamatīgi un ne labākajā veidā

Lauva

Lauvas no Urāna ieguva neatkarīgu raksturu, kas viņiem nes gan labumu, gan kaitējumu. Lauvas neklausās nevienā, izņemot sevi, un šī īpašība pastiprinās, kad Urāns atrodas Uguns stihijā: Lauva, Auns un Strēlnieks. Šī ir planēta, kas padara Lauvas tik noskaņotas.

Jaunava

Urāns gandrīz neietekmē Devu, tāpēc viņi nebaidās no rutīnas, garlaicības, vientulības, vienmuļa darba. Kad Urāns saasina savu enerģiju, atrodoties Svaru vai Skorpiona zīmē, Jaunavas sāk ātri nogurt. Vērsī vai vēzī Urāns padara Jaunavas pēc iespējas produktīvākas.

Svari

Eksperti atzīmē, ka gan retrogrāds, gan parastais Urāns Svariem nes tikai labumu. Tieši viņš viņiem piešķir dažas rakstura un izskata iezīmes, kas piesaista pretējo dzimumu un palīdz izcelties no pelēkās cilvēku masas.

Skorpions

Skorpioniem Urāns ir galvenais patrons. Pateicoties viņam, Skorpioniem ir vēlme pēc neatkarības, smalka jutekliskuma. Planētas retrogrāda laikā Skorpioni kļūst pārlieku greizsirdīgi un atriebīgi, īpaši, ja planēta tajā brīdī atrodas viņu zīmē.

Strēlnieks

Strēlnieks Urāns dod vēlmi uzzināt visu nezināmo, jauno un interesanto. Pateicoties Urānam, Strēlniekiem patīk ceļot un sazināties ar jauniem cilvēkiem, jaunām emocijām un sajūtām. Šis ledus gigants mudina Strēlnieku protestēt, dumpīgs gars.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmes, kuras kļūs bagātas 2023. gada jūlijā: jums ne tikai paveiksies, bet arī nauda kritīs no debesīm!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: bez svarīga iemesla neceļojiet, dažus var sagaidīt avārija ceļā!

Mežāzis

Ja ne Urāns, Mežāži, iespējams, vispār pārtrauktu sazināties ar apkārtējiem cilvēkiem. Šī planēta neļauj tajās izgaist vēlmei sazināties un veidot attiecības. Urāna ietekme uz Mežāzi ir maiga, paredzama. Bez šīs planētas apkārtējie nepievērsīs nekādu uzmanību šīs zīmes cilvēkiem.

Ūdensvīrs

Tieksme pēc zināšanām un to praksē pārbaudīt Ūdensvīrā no Urāna. Šīs neparastās planētas ietekme uz viņiem ir ļoti spēcīga. Viņa dod viņiem inteliģenci, kā arī vēlmi meklēt patiesību kaut kur starp rindām. Pateicoties Urānam, Ūdensvīriem piemīt neelastība un mērķtiecība.

Zivis

Zivis Urāns atklāj slepenas zināšanas par pasauli, sniedz tām spēcīgu empātiju un intuīciju. Bez viņa Zivīm būtu bijis grūti mīlestībā un lietišķajā komunikācijā. Šī planēta māca Zivīm atšķirt patiesību no meliem un liekulību no sirsnības. Retrogrāds Urāns daļēji atņem Zivīm šo prasmi.