Kāds matu griezums saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi tev nesīs veiksmi un palīdzēs kāpt pa karjeras kāpnēm

Nav noslēpums, ka tad, kad iekšējais pasaules uzskats atbilst ārējam izskatam, cilvēks sāk justies harmoniskāks, pārliecinātāks un komfortablāks. Saskaņā ar zvaigznēm katrai zvaigžņu zīmei ir savs matu griezums, kas ir vispiemērotākais konkrētā zvaigznāja raksturam.

Tiek ņemts vērā viss: garums, matu krāsa un pat frizūras forma. Metafiziskā nozīmē mati ir antena, kas vada kosmosa enerģiju cilvēka ķermenī. Jums pašam ir tiesības izvēlēties, kādu enerģiju vēlaties piesaistīt sev. Lai iegūtu šo iespēju, jums vienkārši jāizveido savs tēls un jāizlemj, ko vēlas jūsu dvēsele.

Labākais matu griezums jums

Iesākumā jāpasaka par to, kādus matu griezumus un frizūras Zvaigžņu zīmēm dāvājusi daba.

Ūdens elements. Zivis, Vēži un Skorpioni  – taisni, gari un spīdīgi mati. Frizūrai vajadzētu atgādināt ēkas ūdens straumes.

Gaisa elements. Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs  – vidēja garuma viļņaini mati.

Zemes elements. Mežāzis, Vērsis un Jaunava  – elastīgi nerātni mati, savākti bulciņā, zirgaste.

Uguns dzejoļi. Auns, Lauva un Strēlnieks  – sarkanīgi nokrāsas, īss garums.

Ja plānojat palielināt savas Zvaigžņu zīmes ietekmi uz jums, tad jums vajadzētu izveidot tikai to pašu attēlu, kas atbilst jūsu zvaigznājam pēc dzimšanas datuma.

Lasi arī: Kā kļūt par miljonāru saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi: šie padomi jau ir palīdzējuši daudziem palielināt ienākumus

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: bez svarīga iemesla neceļojiet, dažus var sagaidīt avārija ceļā!

Nav nepieciešams sevi “pielāgot” savas Zvaigžņu zīmes tēlam. Ja jums ir nepieciešams piesaistīt atbalstu noteiktā biznesā vai dzīves jomā, varat izmēģināt šī zvaiogžņu elementa matu griezumu, kura ietekme atbilst jūsu vajadzībām.

  • Ja vēlaties ātri sasniegt karjeras izaugsmi , tad Zemes un Uguns elementu zvaigžņu zīmju matu griezumi un frizūras nesīs veiksmi – stingru, vienkāršu, bet tajā pašā laikā elegantu tēlu.
  • Ja vēlaties spēcīgu finansiālo stāvokli , tad frizūru ieteicams aizņemties no Zemes stihijas zīmēm – savāktiem matiem.
  • Ja vēlies vairāk komunicēt , kaut ko uzzināt, iegūt jaunas paziņas un kopumā padarīt savu dzīvi dzīvīgāku un aktīvāku, tad izvēlies Gaisa Zvaigžņu zīmju stihijas frizūras. Tās ir cirtas, viļņotas cirtas, vidēja garuma.
  • Ja vēlaties piesaistīt veiksmi mīlestībā  , palīdzēs Uguns vai Ūdens stihijas frizūras. Vēlaties vairāk aizraušanās – krāsojiet sarkanos toņos. Ja vēlies harmoniju attiecībās, izaudzē garus matus.

Un vēl viens padoms: gari mati dod vairāk spēka, bet palēnina reakciju uz notikumu gaitu. Īsi mati dod cilvēkam brutālu spēku un spēcīgu enerģiju, kas paātrina visus procesus. Tātad, ja no dzīves gribas visu uzreiz, palīdzēs īss matu griezums. Un, ja viss jums ir piemērots un jūs nevēlaties mainīt savas dzīves gaitu, ir jēga audzēt garus matus.

COMMENTS

Leave a Comment