Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: bez svarīga iemesla neceļojiet, dažus var sagaidīt avārija ceļā!

Laiks plūst nepielūdzami. Otrais vasaras mēnesis jau ir sācies, un mums pat nebija laika pamirkšķināt ne aci. Zvaigžņu eksperti izseko planētu stāvoklim, tāpēc viņi varēja sniegt ļoti noderīgu prognozi nākamajām septiņām dienām, lai mēs tās varētu dzīvot ar maksimālu labumu sev un savai ģimenei.

Galvenā pašreizējā perioda problēma ir Merkura negatīvā enerģija Vēzī. Zvaigžņu eksperti stingri iesaka nedoties tālā ceļojumā, ja tam nav svarīgu iemeslu. Ja pēkšņi jums tas joprojām ir jādara, apskatiet  tautas zīmes ceļotājiem. Ar viņu palīdzību jūsu personīgais vai komandējums daudz retāk izvērtīsies par neveiksmīgu un bīstamu. Kopumā šajā periodā labāk būt nedaudz uzmanīgākam, taču visbīstamākā diena ir pirmdiena. 3.dien gaidāms bīstams Pilnmēness.

Auns

Auniem ir jārada harmonija sevī, un tādēļ ir vērts sākt ar  harmonijas radīšanu savās mājās . Dzimtajās sienās ir jābūt vietai, kur vēlaties būt. Kur vēlaties atpūsties, radīt un izklaidēties. Mājai jābūt pievilcīgai, tai jābūt bez enerģijas atgrūšanas. Tagad tas Auniem ir svarīgāks nekā jebkad agrāk. Attiecībās ar cilvēkiem Aunam vajadzētu izvairīties no rupjībām. Pat neliels aizkaitinājums un negatīvisms var radīt problēmas attiecībās ar jebkuru – ar draugiem, dvēseles radiniekiem, radiem, kolēģiem. Jums jāiet labestības un radīšanas ceļš.

Vērsis

Laimes Vērsim nepieciešams līdzsvars, nosvērtība, sirdsmiers. Viņi zina, kā kontrolēt sevi, tāpēc zvaigžņu eksperti stingri iesaka izmantot šo prasmi pilnībā. Vērsim netraucēs palīgā piesaistīt Zemes stihiju spēkus. Speciālisti uzskata, ka laika posmā no 3. līdz 9. jūlijam Vēršiem būs lietderīgi atgriezties pie idejām, kas viņus iedvesmojušas iepriekš. Šeit nav nekā nepareiza vai apkaunojoša. Iespējams, pagātne liks sevi manīt pozitīvā veidā. Daudzi cilvēki, ar kuriem Vērsis savulaik sazinājās, varēs palīdzēt viņiem noskaņoties uz pareizo vilni.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuriem ļoti paveiksies 2023. gada jūlijā! Apsveicam jūs!

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: iedeāls, laiks, lai pabeigtu iesākto un gūtu panākumus!

Dvīņi

Dvīņiem ir jāizkopj tikai pozitīvi ieradumi sevī, savukārt viņu galvenais varonis Merkura personā ir ļoti negatīvs. Iepriekš mēs runājām par to, kādi var būt šie ieradumi. Ļoti svarīgi ir arī atbrīvoties no greizsirdības, alkatības un mazdūšības. Šie būs trīs svarīgākie “apokalipses jātnieki”, kurus vajadzētu turēt tālāk no jums, ja vēlaties dzīvot normāli un bez satricinājumiem. Biznesā un darbā Dvīņiem nevajadzētu iet uz viltību peļņas nolūkos. Maldināšana nesīs tikai jaunas nepatikšanas, diezgan bīstamas un grūti pārvaramas.

Vēzis

Vēžiem ļoti patīk neatlaidīgi sarežģīt savu dzīvi, kaut ko izdomājot, tostarp lieku iztēli. Ja vēlaties atbrīvoties no melnās joslas un neradīt jaunas problēmas, tad šajā gadījumā zvaigžņu eksperti iesaka izmantot trīs veidus, kā novērst šķēršļus. Ļoti svarīgs padoms visiem šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem: no 3. līdz 9. jūlijam jāpaļaujas uz faktiem, nevis spekulācijām. Tas ir ārkārtīgi svarīgi, jo daudzas lietas nebūs gluži tādas, kā šķiet no pirmā acu uzmetiena. Labi cilvēki var izrādīties ienaidnieki, un ienaidnieki var izrādīties draugi un labestīgas personības. Nav nepieciešams steigties ar secinājumiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment