Kā uzkāpt uz grābekļa jeb problēmu horoskops visām Zodiaka zīmēm

 

Auns

Moto: Uzkāpis uz grābekļa, kļūšu tik nikns, ka salauzīšu to, lai arī vēl reizes desmit dabūtu pa galvu.

Auns domā, ka visu zina un visu prot, viņš uzskata, ka spēj atrast izeju no jebkuras situācijas, tādēļ, ja viņam priekšā parādās siena, viņš uzreiz ieskrienas. Turklāt katram jāzina, ka Aunam viss pa plecam un viņš visu var atrisināt vienā piegājienā!

Patiesībā Auns briesmīgi, vienkārši neiedomājami baidās, ka kāds varētu pamanīt – arī viņš no dažām lietām baidās. Tādēļ arī skrien ar galvu sienā, radot neizpratni apkārtējos un veselu lērumu jaunu problēmu pats sev.

Vērsis

Moto: Kāpšu uz grābekļa tik ilgi, kamēr tas salūzīs.

Vērsim visapkārt izkaisīti atbildības grābekļi. Viņš vienmēr sev atgādina, ka nevajag palīdzēt citiem risināt viņu sarežģījumus, tomēr atkal un atkal to dara. Viņam šķiet – visa pasaule sabruks, ja kādam nāksies iztikt bez viņa padoma un palīdzības. Pats, visu pats! Viņš atliek savas darīšanas, lai tikai palīdzētu citiem, uzlabotu viņiem dzīvi, kaut gan nereti gadās – viņiem jau tāpat viss bija pilnīgā kārtībā.

Dvīņi

Moto: Izlemšu, kurp man iet, kad būs izmēģināti visi grābekļi.
Dvīņi ir visvaronīgākie no visiem mītisko grābekļu iekarotājiem. Pat ja viņiem dzīvē viss pilnīgā kārtībā, Dvīņi tomēr atradīs kādu grābekli, ar ko palielīties citiem. Ja pārējās zodiaka zīmes labprātāk par savām neveiksmēm klusē, Dvīņi apmierināti par savām kļūmēm izstāstīs visās detaļās, vēl mazliet piepušķojot.

Vēzis

Moto: Iešu uz priekšu tikai tad, kad būšu uzkāpis uz grābekļa.

Vēžiem patīk sev pie krūtīm vai azotē sasildīt un nomierināt visus apvainotos un cietušos. Viņi labprāt dod padomus tiem, kuri sapinušies savas dzīves notikumos. Šos padomus neviens augstu nevērtē un vērā neņem, bet Vēži neapvainojas, jo pienāks diena, kad viņi sapratīs savu kļūdīšanos un pateicībā klanīsies līdz pat zemei. Redzēsiet!

Lauva

Moto: Uzkāpiet arī jūs uz šī grābekļa, tas ir tik forši!

Lauva visu mūžu lēkā pa iedomības grābekļiem. Ja viņš uzzinās, ka kāds uzdrošinās apšaubīt viņa ārkārtējību, izredzētību un neiedomājamos talantus, cauri ir! Lauva izlīdīs no ādas, lai tikai pierādītu, ka viņš neapšaubāmi ir pats labākais, gudrākais un stilīgākais.

Jaunava

Moto: Uz grābekļa jākāpj lēnām un metodiski, tad viss būs kārtībā.

Zem Jaunavas kājām atkal un atkal atrodas perfekcionisma grābekļi, turklāt Jaunava uz tiem kāpj akurāti, lai precīzi sadalītu spiedienu, izrēķinātu trieciena spēku un potenciālo sāpju līmeni. Lai nu ko, bet plānot Jaunavas prot!

Svari

Moto: Šaubies, kārtīgi pārbaudi un, ja reiz kāpt uz grābekļa, izvēlies vislielāko!
Svari visu mūžu kāpj uz paļāvības grābekļiem. Kārtīgus neliešus Svaru attīstītā intuīcija sajūt pa lielu gabalu, tādēļ no tiem viņi virtuozi izvairās, taču sīkiem neģēļiem diemžēl viņu talants ir par lielu. Tiem Svari ticēs visu mūžu un regulāri no šīs paļāvības cietīs.

Skorpions

Moto: Es nekādus grābekļus neredzu, tātad to nav!

Skorpions visur redz mēģinājumu viņu piešmaukt. Visapkārt intrigas, sazvērestības, aizdomīgas aizmuguriskas sarunas. Ne velti, jo apkārt ir vieni vienīgi ienaidnieki! Bet ienaidniekiem jāuzbrūk pirmajiem! Vispār, kādreiz jau pienāks brīdis, kad Skorpions paskatīsies pār plecu un sapratīs, ka labo cilvēku dzīvē bijis vairāk un viņi to ļoti mīlējuši, bet ko lai dara – Skorpiona sirdi un uzticibu tik viegli neiekarot. Un viņš ar to lepojas.

Strēlnieks

Moto: Es tev, grābekli, atriebšos!

Dzīve Strēlniekiem neko nespēj iemācīt, tāpēc viņi katru dienu dejo pa optimisma grābekļiem. Savu viedokli Strēlnieki uzskata par vienīgo pareizo, kas diezgan stipri spēlē apkārtējiem uz nerviem. Viņi gatavi iespraukties visur, pat ja iepriekš tiek brīdināti, ka viņiem spers.

Mežāzis

Moto: Es uzkāpu uz grābekļa, bet tam nav nekādas nozīmes.

Mežāzis ir gudrs, tādēļ patiesi pārliecināts, ka nav tāds, kā citi. Un arī uz grābekļiem kāpj pavisam atšķirīgi, turklāt tie ir īpaši principu grābekļi. Tāpēc Mežāzis uz savas stīvās principiālās muguras spiests stiept visas garām palaistās iespējas. Mežāzis pieder cilvēkiem, kuri izmet laimīgās biļetes, lai pēc tam žēlotos par garām palaistām iespējām.

Ūdensvīrs

Moto: Es kāpju tikai uz grābekļiem, kuri man patīk!

Ūdensvīrs ir viena no sapņainākajām, gaisīgākajām zodiaka zīmēm, viņiem var nedot ēst, galvenais – ļaut palidot mākoņos un pasapņot par ideālo pasauli. Diemžēl rozā brilles laiku pa laikam nākas noņemt, un šajos brīžos Ūdensvīrs tuvredzīgām acīm bažīgi veras pasaulē, nesaprazdams, pa kuru laiku tā kļuva tik nežēlīga.

Zivis

Moto: Tā bija mana vaina, bet vismaz neviens cits uz šī grābekļa neuzkāps.

Zivju mīļākais grābeklis ir mīlestība, un, ja Zivis uz tā reiz uzkāpušas, viņas par to domās visu atlikušo dzīvi. Domās, nožēlos un cietīs. Līdz pat dziļam vecumam Zivis plauktiņā glabās aprūsējušu (bet vēl joprojām derīgu) grābeklīti, lai laiku pa laikam to izvilku, sēri aplūkotu un nopūšoties noliktu atpakaļ.

 

la.lv

Leave a Comment