Sargeņģelis: Veids, kā tu vari uzzināt sava sargeņģeļa vārdu (tas nav grūti)

Sargeņģelis

Sargeņģelis ir katram no mums – katrs cilvēks saņem vismaz vienu aizbildņa eņģeli, lai viņam palīdzētu un aizsargātu. Mums visiem ir aizbildņu eņģeļi.

Parasti viņi ir kopā ar mums līdz pēdējai dienai. Zinot sava sargeņģeļa vārdu, jums var būt ļoti liela nozīme.

Tas ļaus jums labāk sazināties ar jūsu aizstāvjiem. Ir daudz veidu, kā uzzināt viņu vārdus. Turklāt viņi var reaģēt atšķirīgi un dažādos kanālos!

Lielākā daļa no mums pārstāv mūsu aizbildņu eņģeļus kā skaistas radības, kas izskatās kā cilvēki, kurus ieskauj spilgtas gaismas. Tās nav tikai gaismas būtnes, tās ir izgatavotas no gaismas. Tās ir dziļas būtnes. Mēs nevaram salīdzināt viņu „ķermeni” ar mūsu fizisko formu.

LASI ARĪ: 5 lietas, kas jāatceras, kad piedzīvojat garīgos blokus!

Ir viegli pieprasīt aizbildņu eņģeļu vārdu. Jums ir nepieciešama klusa vieta. Izvēlieties vietu un laiku, kad neesat aizņemts ar kaut ko. Izslēdziet mobilo tālruni, datoru, TV, visu, kas var novirzīt jūsu uzmanību.

Sargeņģelis – pārdomu laiks

Izveidojiet vietu pārdomām. Jūs varat izmantot sveces, attēlus ar eņģeļiem, dārgakmeņus, spalvas, ziedus un citus priekšmetus, kas jūs savieno ar eņģeļu valstību.

Jums būs nepieciešams nomierināties un nomierināt savas domas. Dodiet savam prātam iespēju plūst ar domām, kas nāk un iet.

Kad jūtaties gatavs, aizveriet acis. Mēģiniet sajust savu aizbildņa eņģeļa tuvumu. Kad jūs domājat, ka tas ir īstais brīdis, jūs varat lūgt aizbildņa vārdu.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kā tieši to darīt

Leave a Comment