Kā viegli nomest lieko svaru – notievēt staigājot, bet tas jādara ŠĀDI

Notievēt staigājot – kā viegli nomest lieko svaru

Turies pie vidēja iešanas tempa. Tu sadedzināsi 400 kalorijas stundā, ja iesi ar ātrumu 5 km/h. Iestati iešanas laiku, izvēlies ceļu, kas mēdz vest arī augšup un ej strauji! Svarīgi ir sekot līdzi savai elpošanai – elpo vienmērīgi un dziļi, neaizturi elpošanu!

Noiets 1 km dienā ir aptuveni 1 200 – 1 300 soļi un 300 sadedzinātas kalorijas. Lai nomestu 500 g liekā svara, ir jāsadedzina 3 500 kalorijas, tātad, lai zaudētu puskilogramu liekā svara nedēļā, katru dienu ir nepieciešams sadedzināt 500 kalorijas, kas nozīmē, ka Tev katru dienu ir jānoiet tikai 2 km – iespaidīgi!

Lasi arī: Pievieno šo sastāvdaļu kafijai un aizmirsīsi par lieko svaru! 2 receptes

Ej ar taisnu muguru, turot vēderu ievilktu uz iekšu. Sāc ar pastaigām 3 reizes nedēļā pa 20 minūtēm, pakāpeniski palielinot pastaigu laiku. Iešana stiprinās Tavu veselību un palīdzēs Tev uzturēt muskuļu tonusu!

Ja jums ir aktuāls jautājum par notievēšanu, tad noteikti noderēs ari cits mūsu materiāls par ļoti labu dabīgo līdzekli. Tas tiešām ir īsts brīnumlīdzeklis svara nomešanā, jo palīdzēja man nomest lieko svaru vien nedēļas laikā. Spied ŠEIT, lai lasītu materiālu. 

 

COMMENTS

Leave a Comment