Kā visātrāk uzlabot pašsajūtu pēc pārmērīgas alkohola lietošanas. Ko darīt kad moka paģiras

Svētki ir ideāli piemērots laiks, lai iedzertu, taču, ja ar alkoholu nedaudz pāršauj pār strīpu, tad nākamajā rītā var justies diezgan draņķīgi. Kā to mainīt un justies kaut nedaudz labāk?!

Lai arī nav tādu brīnumzāļu, kas acumirklī izārstē paģiras, labākais, ko darīt, protams, ir tās vispār nepieļaut, taču, ja nu gadījumā ballīte ir bijusi patiešām mežonīga, pastāv vairāki veidi, kā paģiras padarīt kaut nedaudz patīkamākas.

Esam apkopojoši ātrākos veidus, kā paģiru gadījumā uzlabot pašsajūtu, tāpēc nākamreiz, kad gadīsies pārāk daudz iedzert, atceries šos padomus, kas palīdzēs uzveikt nogurumu, galvassāpes un nelabumu.

1. Ūdens

Alkohols ir diurētiķis, citiem vārdiem, tas veicina organisma atūdeņošanos. Tas, ko mēs mēdzam uzskatīt par paģirām, bieži vien ir tikai dehidrācija, tāpēc dzer ūdeni pirms alkohola lietošanas, tās laikā, kā arī pirms gulētiešanas un arī no rīta, kad pamosties

2. Pretsāpju zāles

Ibuprofēns var palīdzēt uzveikt galvassāpes, un tas arī mazina iekaisumu. Ja iedzersi divas tabletes tieši pirms gulētiešanas, pat ja vēl nejūti alkohola atstātās sekas, tās var darīt brīnumus, tomēr ieteicams turēties tālāk no acetaminofēna jeb paracetamola, jo tas savienojumā ar alkoholu var bojāt aknas.

3. Karsts ūdens un citrons

Tas ir labākais līdzeklis pret paģirām, jo attīra organismu, un pēc garas nakts tas ir tieši tas, kas vajadzīgs.

4. Gāzētie dzērieni

Protams, ne jau šampānietis, bet gan jebkurš gāzēts, bezalkoholisks dzēriens var palīdzēt uzveikt nelabumu un uzlabot pašsajūtu.

5. Sporta dzērieni

Tie dehidrē organismu un atjauno elektrolītu rezerves, kas tika samazinātas alkohola lietošanas laikā. Tikai izvēlies tādu dzērienu, kurā nav daudz cukura, pretējā gadījumā – jutīsies vēl sliktāk.

6. Banāni

Tajos ir daudz kālija un elektrolītu, kas kompensē alkohola radītos zaudējumus. Banāni arī palīdz regulēt gremošanu, un, protams, tie ir arī ļoti garšīgi.

7. Duša

Auksta vai nedaudz remdena duša var ļoti ātri uzlabot Tavu pašsajūtu. Tikai nemaini ūdens temperatūru ļoti strauji, citādi var sareibt galva vai rasties nelabums.

8. Svaigs gaiss

Nav svarīgi, vai apstaigā ap kvartālu, nedaudz paskrien vai vienkārši atver logu, jo svaigs gaiss jebkurā gadījumā palīdzēs justies labāk. Lai arī nav viegli izlīst no gultas, pēc tam novērtēsi, ka to izdarīji.

9. Miegs

Vienīgās patiesās zāles pret paģirām ir laiks. Vienkārši pieņem, ka šī nebūs Tava produktīvākā diena, un mēģini pagulēt. Pēc dažām stundām Tu būsi atpūties un jutīsies daudz labāk!

Leave a Comment