Kā zvaigžņu zīmju pārstāvji pirmdienā ierodas darbā

Lauva

Lauvas karaliski kavē darbu. Turklāt šim viņam pat nav jābūt priekšniekam – visi jau ir pieraduši, ka pirmdien izcilā dāma nedaudz ilgāk saved kārtībā sevi, lai visā krāšņumā parādītos savas svītas priekšā. Svīta var kurnēt un izlēmīgi rīkoties – taču viņi visi būs sagrauti par Lauvas pašapziņu.

Jaunava

Pašdisciplīna palīdz Jaunavai nākt uz darbu. Atceroties kādu nepabeigtu projektu vai nenosūtītu atskaiti, Jaunava vairs nevar greznoties gultā un dodas uz darbaspēku. Turklāt, nopelnījusi, Jaunava to var izdarīt ne tikai pirmdien, bet arī svētdien. Un pat brīvdienās vispār esot citā valstī.

Svari

Svari uz darbu iet negribīgi. Kā likums, katrs sevi cienošs Svaru pārstāvis nedēļas nogali velta pasaules skaistumam, un pirmdien retajam ir iespēja runāt par pēdējo izstādi, uz kuru Svari devās kopā ar Zivīm. Starp citu, ja Zivis strādās vienā nodaļā ar Svariem, pirmdienas rītā par augstām lietām domās pat divi darbinieki. Bet, no otras puses, viņi panāks, kad viņiem pietrūks, piemēram, Dvīņi.

Skorpions

Skorpiona pirmdiena ir tieši atkarīga no tā, kā viņš pavadīja nedēļas nogali. Ja lieliski, tad visi viņa kolēģi atviegloti uzelpos: Skorpions ieradīsies apmierināts un ķersies pie lietas. Nu, ja nedēļas nogale pagāja tā, Skorpions saniknos visas pārējās Zvaigžņu zīmes. Viņš var iziet uz darbu tikai tāpēc, lai iegūtu tādu pašu bonusu, ko pēdējā ceturksnī viņam negodīgi atņēma Dvīņi, Jaunava ar Mežāzi vai kāds kolēģis, kurš Skorpionam jau vairākus gadus nav paticis.

Strēlnieks

Strēlnieks pirmdienās bieži pārplūst ar idejām. Viņš ir tas pats darbinieks, kurš labprāt ķersies pie prāta vētras, kad Jaunava vēl nebūs atjēgusi, bet Lauva jau aizbraukusi pusdienās. Taču dažkārt ar Strēlnieku notiek pretējais: viņš kļūst letarģisks un nereaģē uz savu priekšnieku bailīgajiem mēģinājumiem karjerā motivēt viņu ar naudu vai citiem līdzekļiem, kas Strēlnieku neiedvesmo.

Lasi arī: Tautas zīmes: 10 lietas, kas mājā ienes laimi

Lasi arī: 5 parastas lietas, kas piesaistīs jums naudu

Mežāzis

Mežāzis ir tā pati Zvaigžņu zīme, kas pirmdien pirmā ieslēdz birojā gaismu, uzvāra tēju un tad ar graujošu skatienu skatās uz visiem, kas nāca pēc viņa. Mežāzim pat nav jābūt priekšniekam – tas pats jūtas neveikli Mežāža priekšā, kurš 9 no rīta jau paspējis iedzert kafiju un pārtaisīt pusi no darba, kur neviens cits darbinieks iepriekš nav gājis.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem pirmdien nepatīk iet uz darbu, tāpēc viņi bieži strādā attālināti, brīvā grafikā vai patstāvīgi. Ūdensvīrs var arī aizmirst, ka uz darbu vispār ir jāatnāk. Bet, ja jums patīk savs darbs, varat viņu tur noķert sestdien un svētdien un pēc tam lūgt, lai viņš dodas atvaļinājumā uz ilgu laiku, līdz Ūdensvīrs beidzot apmetās savā darba vietā.

Zivis

Pirmdienās zivis iet ar straumi. Parasti straume lēnām atved viņus darbā, kad citi darbinieki jau ir uzņēmušies pusi no uzdevumiem. Tomēr Zivis noteikti viņiem atbildēs laipni, aizkustinātas un var pat uzkavēties vēlāk piektdien. Bet Zivis, kas parādījās laicīgi nedēļas pirmajā darba dienā, ir retums, un parasti par to rūpējas viss kolektīvs.

Lai pirmdien netērētu laiku, uzkrāt spēkus. Vienkārša pašmasāža, ko varat veikt pats pa ceļam uz darbu (vai pat darbā), palīdzēs jums justies labā formā . Mēs vēlam jums veiksmi.