Kā zvaigžņu zīmju pārtāvji uzvedas guļamistabā: tas, ko tu vēl nezini…

Mēs bieži lasām zvaigžņu prognozes, lai uzzinātu vairāk par sevi un apkārtējo dabu. Viena no populārākajām tendencēm zvaigžņu pētniecībā mūsdienās ir guļamistabas noslēpumu prognozes. Tas ļauj daudz atklāt par sevi, kā arī dod iespēju labāk iepazīt savu partneri. Pateicoties šai prognozei, jūs varat uzzināt, kā dažādas zvaigžņu zīmes uzvedas aiz guļamistabas durvīm, kādas ir viņu vēlmes un kas viņus ieslēdz.

Auns ir kaislības zīme. Šī zvaigznāja pārstāvji ir neapturami un aktīvi guļamistabā. Parasti Auni intimitātes rotaļās vienmēr ir pirmie, kas uzņemas iniciatīvu un izrādās līderi mīlas spēlēs. Šīs zvaigžņu zīmes pārstāvji ir kaislīgas un karstas dabas. Viņiem patīk dažādība, tāpēc tās pašas mīlestības metodes un vietas nav paredzētas viņiem. Auna partneriem vienmēr jābūt gataviem mīlēties. Turklāt Auni bieži vien vēlas dažādot savu dzīvi ar lomu spēlēm un dažādiem mīlas piedzīvojumiem. Šīs zīmes pārstāvji parasti nekautrējas no savas vēlmes impulsiem un var piedāvāt savam partnerim parotaļāties pat sabiedriskās vietās. Tas ieslēdz Aunus un padara viņus vēl aktīvākus un kaislīgākus.

Vērši ir nenogurstoši mīļotāji. Mīlas rotaļas viņiem nav līdzeklis baudas gūšanai, bet, visticamāk, veids, kā atbrīvoties no problēmām un ikdienas nepatikšanām. Šīs zīmes pārstāvji guļamistabā ir spējīgi uz vissarežģītākajām fantāzijām. Tiesa, viņiem īpaši nepatīk liela dažādība. Atšķirībā no Auna Vēršiem patīk mīlēties ērtās un mājīgās vietās.

Lasi arī: Ja jūs satiekat šādu cilvēku, bēdziet neatskatoties

Lasi arī: Šie zvaigžņu zīmju pārstāvji lasa cilvēkus kā atvērtu grāmatu: esiet uzmanīgi viņu klātbūtnē!

Dvīņi mīlas spēlēs nav īpaši spilgti. Viņiem, visticamāk, patiks saņemt, nevis piegādāt. Šīs zvaigznes cilvēki ar prieku piekritīs eksperimentiem un jauninājumiem, kas viņiem tiks piedāvāti, taču paši reti uzņemas iniciatīvu. Parasti Dvīņi ir ļoti prasīgi pret savu mīlas rotaļu partneri, tāpēc viņi ilgstoši var meklēt kādu, kas varētu viņus iepriecināt guļamistabā. Ja Dvīņi atrod šādu cilvēku, tad viņi mūžīgi paliks uzticīgi tikai viņam.

Vēži guļamistabas rotaļās ir nedaudz pasīvi. Bet, ja viņi nonāk prasmīga mīļākā prasmīgās rokās, viņi ātri visu apgūst. Viņiem ir lieliska intuīcija, kas ļauj viegli iepriecināt savu partneri. Guļamistabā Vēži labprātāk tiek vadīti. Kaislīgs rotaļas nav priekš viņiem. Vēži mīl maigumu un lēnu procesu.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment