Kā atlabt pēc šķiršanās

1. Laid visu uz āru!

Neizliecies, ka viss ir kārtībā. Sit spilvenam, raudi visu nakti, dari pilnīgi visu, lai tikai visu izlaistu uz āru. Parunājies pati ar sevi, lai saprastu, kā tu jūties. Vieglāk būs, ja palīdzību prasīsi ģimenei vai draugiem – atrodi kādu plecu, uz kā izraudāties.

2. Nemēģini satikties vai rakstīt īsziņas savam bijušajam!

Ja jūs esat šķīrušies, tam noteikti ir kāds iemesls. Nezvani un neraksti viņam – nav nekādas jēgas mēģināt piespiest viņu tevi atkal iemīlēt. Tas liks tev izskatīties vājai, kā arī neļaus pazust tām emocijām, no kurām tev jātiek vaļā.

3. Esi jauka!

Nevajag pārspīlēt – nedauzi viņa mašīnu, nenomētā viņa durvis ar olām! Tev, protams, varbūt ir iemesls arī viņu aprunāt aiz muguras, bet – nedari to! Tas tevi nekur nenovedīs un noteikti neliks citiem nostāties tavā pusē.

4. Nemaini savu izskatu!

Pēc šķiršanās ļoti daudzas sievietes vēlas kardināli izmainīt savu izskatu – nogriezt un nokrāsot matus, uztaisīt tetovējumu… Tas palīdz domāt, ka mēs mainām savu identitāti un ka mēs varam kļūt par pilnīgi citu personu – kādu, kura nav bijusi šajās attiecībās. Tas, protams, uz kādu brīdi palīdzēs, bet vēlāk tu sapratīsi, ka tā ir bijusi kļūda.

5. Esi kopā ar tuvākajiem draugiem!

Tas nav uz labu – turēt emocijas sevī. Izrunājies ar draudzeni, ļauj savām emocijām izlīst uz āru caur asarām. Draugi arī ļaus tev visu laiku nedomāt par skumīgo notikumu – viņi centīsies novērst tavas domas un parādīt, ka pasaule ar šo notikumu neapstājas.

6. Piedod un aizmirsti!

Lai arī tavs bijušais partneris nelūdz piedošanu, vienkārši piedod. Izvērtē situāciju – saproti, kāpēc ir noticis tā, kā ir noticis un piedod. Tev aizvainojums ir jāpalaiž vaļā – ja turēsi to iekšā, atlabšanas posms var ieilgt pat pārāk ilgu laiku.

7. Fokusējies uz būšanu pozitīvai!

Tikai tas, ka viņš vairs nevēlas attiecības ar tevi, nenozīmē, ka tu esi nevērtīga. Ir ļoti daudz citu cilvēku, kuriem tu esi svarīga un kuri ir svarīgi tev – koncentrējies uz viņiem! Pievērsies lietām, kas liek tev smaidīt un smieties, kā arī atrodies to, cilvēku starpā, kuri tevi padara laimīgu.

8. Nodarbini sevi!

Jo aizņemtāku sevi padarīsi, jo mazāk laika atliks raudāšanai, skumšanai un pārdzīvojumiem. Ja bombardēsi savu prātu ar citām lietām, par kurām raizējies, šī nebūšana aizmirsīsies. Ja tev ir daudz brīvā laika, atrodi kādu jaunu nodarbošanos, kas to aizpildīs!

Ja piekopsi visas šīs lietas, tu sapratīsi, ka dzīvē viss notiek tā, kā tam ir jānotiek. Lai arī cik tuvs tev ir bijis šis cilvēks, šķiršanās no viņa nav iemesls tavas pasaules sagrūšanai.Koncentrējies uz sevi, domā pozitīvas domas un gaidi, kad tavā dzīvē parādīsies vēl kas daudz labāks!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Kristiāna</cite>

    No jauna mīlēt? Nevar mīlēt un pēc tam nemīlēt. Jūtas tik viegli neizgaist.

Leave a Comment