Kā flirtēt, lai iegūtu jebkuru vīrieti. Tas strādā!

 

Iedomājies sievieti, kura varētu iegūt jebkuru vīrieti

Piemēram, Andželīna Džolija. Mēģini iemantot viņas labākās īpašības un izskatu. Ņem vērā, ka vajadzētu izvēlēties pieticīgi seksīgu apģērbu, citādi vīriešiem var rasties pavisam savādāks iespaids par tevi.

Sūti sev pozitīvas domas

Steinberga iesaka izmantot pozitīvus apstiprinājumus- tādus kā “Es esmu seksīga sieviete”, izsakot šos komplimentus sev vismaz piecas reizes dienā.

Dodies uz vietām, kurās ir daudz vīriešu

Ieteicamās vietas ir sporta pasākumi, trenažieru zāles un parki.

Neuzmācies katram vīrietim , kurš uz tevi palūkojas

Pārsteidzošā kārtā lielāko daļu vīriešu-sieviešu komunikāciju iniciē tieši sieviete. Tas nebūt nenozīmē, ka tev jāuzrunā katrs satiktais vīrietis. Esi apķērīgāka.

Ņem vērā, ka sarunas uzsākšana sākas arī ar fiziskiem signāliem

Šeit lieti noderēs acu kontakts, neliela vilcināšanās un smaids. Tas ļaus otrā telpas galā esošajam puisim saprast, ka viņš tevi interesē un tu viņu neatraidīsi, ja gadījumā viņš tevi uzrunās.

Lasi arī: 19 sievietes iezīmes, kas liekas seksīgas vīriešiem

 

Nesarežģī sarunu, piemēroti temati ir mūzika un dzērieni

Pataupi savu dzīvesstāstu pirmajam randiņam.

Ja nejūties par sevi pārliecināta vienatnē, tad dodies ballēties kopā ar draudzenēm. Sarīkojiet flirtēšanas ballīti. Jūs pat varat viena ar otru sacensties tajā, cik daudz vīriešu telefona numuriņus būsiet dabūjušas viena vakara laikā. Kurš to lai zina, iespējams, ka tava mūža mīlestība slēpjas aiz kāda no šiem skaitļu virknējumiem.

Avots: yourtango.com

COMMENTS

Leave a Comment