Kā ir iespējams 9 mēnešus nezināt, ka esi stāvoklī?

1. Tev jau ir palielināts ķermeņa svars

Sievietēm, kurām ir palielināts ķermeņa svars, ne vienmēr pamaina ķermeņa fiziskās pārmaiņas laikā, kad viņās aug bērniņš. Kā arī liekais svars var traucēt bērna spērienu sajušanu.

2. Tev vienmēr ir bijušas neregulāras mēnešreizes

Ja tavas mentstruālais cikls nekad nav bijis regulārs, tu diezin vai to uzskatīsi par dīvainu parādību, ja kaut kas nebūs kārtībā.

3. Grūtniecības testi nav 100% precīzi

Lai arī iespēja ir maza, ka mājas grūtniecības tests var uzrādīt negatīvu rezultātu, ja esi stāvoklī, tas tomēr ir iespējams – it īpaši, ja to dari ļoti agri pēc bērna ieņemšanas, kad tavs ķermenis vēl neražo tik daudz hormonu, lai grūtniecības tests to uztvertu. Vienmēr izdari vairākus testus vai arī, ja tie neko neuzrāda, vērsies pie ārsta.

4. Augošais bērns ir super-kluss

Ir normāli, ka otrajā trimestrī bērniņš sāk spārdīties un grozīties, tomēr ne visi tā dara. Un pastāv arī iespēja, ka bērniņš kustas, bet placentas novietojuma dēļ sieviete to nespēj sajust.

5. Grūtniecība tiek sajaukta ar priekšlaicīgu menopauzi

Neregulāras mēnešreizes, svara pieaugums, garastāvokļa maiņas un citas organisma un ķermeņa izmaiņas. Tās visas pazīmes liecina arī par to, ka esi stāvoklī.

6. Tev parasti vēderā ir dīvaina sajūta

Ja tev diezgan bieži nākas saskarties ar sliktu dūšu, vemšanu un uzpūtušos vēderu, tu vari nepamanīt palielinājušos punci un rīta nelabumu. Un, kad šo pazīmju vairs nav, tu nemaz nenojaut, ka tikko ir beidzies pirmais grūtniecības trimestris.

 

Avots: www.womenshealthmag.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Laumix Dizelis</cite>

    Gaidībās esošai mātei pēdējā mēnesī liekais svars ir vismaz 7 kg, bet tas jau nav pa visu ķermeni, bet pamatā vēdera-jostasvietā! Lai to ka esi stāvoklī nepamanītu pilnīgi nemaz, nu tur jābūt galīgai bremzei…… un tādai bērns, traki.

    • <cite class="fn">giga</cite>

      Kādas muļķības par pēdējā mēneša svaru Es biju stāvoklī trīs reizes un man svars visā grūtniecības laikā bija +10 kg

Leave a Comment